Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ένα γλυκό, σκέτο ΦΑΡΜΑΚΙ!!!


Το διάβασα στην εβδομαδιαία εφημερίδα της Άρτας Η Έρευνα και το έψαξα γιατί είμαστε οικογενειακώς συχνοί πελάτες του Ζαχαροπλαστείου, που αποτελεί το υποκατάστημα της Εταιρείας "Νούσιας" στην Άρτα. Ανησύχησα λοιπόν και πραγματικά στο site του ΕΦΕΤ, βρήκα το Δελτίο Τύπου (5/11/09) με τους ελέγχους και τις κυρώσεις και πολύ ανησύχησα. Σας το αναδημοσιεύω λοιπόν:

Πρόστιμο € 55.000 στη βιοτεχνία αρτοποιίας και προϊόντων ζαχαροπλαστικής - διατροφής με την επωνυμία ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ, διότι ο αποθηκευτικός χώρος δεν απέτρεπε τη διασταυρούμενη επιμόλυνση, η επιχείρηση στερούνταν ορθού τρόπου χειρισμού των τροφίμων στα ψυγεία συντήρησης του παρασκευαστηρίου ζαχαροπλαστικής και διέθετε μη ασφαλή - ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα περασμένης διατηρησιμότητας τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν καθώς και μη ασφαλή - επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία τρόφιμα με εκτεταμένη αλλοίωση τα οποία επίσης κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν.

Για να καταλάβετε τι σημαίνει το όνομα "Νούσιας" στην Ζαχαροπλαστική στην Ήπειρο, αρκεί να σας πω, ότι έχει μονάδα παρασκευής ειδών ζαχαροπλαστικής και αρτοσκευασμάτων στα Γιάννενα έκτασης 4000 τ.μ., τέσσερα ζαχαροπλαστεία στα Γιάννενα, κι από ένα στην Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα, που τα έχει με
franchising.
Η επίσημη δικαιολογία της εταιρείας ότι αυτό αφορά παλιότερο περιστατικό και απλώς τώρα ανακοινώθηκε το πρόστιμο, εμένα δεν μου λέει τίποτε, γιατί όταν κύριε αγοράζω τα γλυκά σου για να τα δώσω στα παιδιά μου, με νοιάζει το να μην είναι "επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία τρόφιμα με εκτεταμένη αλλοίωση". Τίποτε άλλο δεν με νοιάζει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...