Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Τι άλλο θα δούμε;

Περίεργο και όμως αληθινό είναι το παρακάτω συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα σε ένα Internet Cafe στην βόρεια Καρολίνα, όπου ένας έφηβος , ο John Szwalla, προσπάθησε να ληστέψει το μαγαζί κρατώντας μια μπανάνα αντί για όπλο.
Συγκεκριμένα ο νεαρός μπήκε στο καφέ κρατώντας την μπανάνα κάτω από την μπλούζα του, απειλώντας πως κρατάει πιστόλι, αλλά πριν φτάσουν οι αρχές, τις οποίες είχαν καλέσει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και οι πελάτες, που τρόμαξαν με το συμβάν, έφαγε το ..όπλο του !

Τέλος καλό όλα καλά όμως, αφού κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Αν και δυστυχώς ο Szwalla δεν γλύτωσε τελείως και βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία για απόπειρα ένοπλης ληστείας.

Οι αρχές το μόνο που έκαναν είναι αστειευόμενοι να δηλώσουν στο Reuters πως για το μόνο που μπορούν να κατηγορήσουν τον έφηβο είναι για καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων, ενώ ο ιδιοκτήτης του καφέ, από την άλλη, Bobby Ray Mabe, ανέφερε πως:

"Ενημερώσαμε τις αστυνομικές αρχές και έπειτα από λίγο ήρθαν και φωτογράφησαν την μπανανόφλουδα. Εάν είχε όπλο θα με πυροβολούσε, αντί για αυτό, όμως, είχε μπανάνα!"

το διάβασα στην Διαδρομή, που δεν ξέρω πού τα ξετρυπώνει κάτι τέτοια και σκέφτηκα τον Παλαιοκώστα, να ορμάει μέσα σε υποκατάστημα Τράπεζας, φωνάζοντας, σαν εκείνον τον λιανό στην διαφήμιση με το τηλεφωνικό ψαχτήρι": ΜΠΑΝΑΝΑ, ΜΠΑΝΑΝΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...