Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΕΟΣ Τρεμόπουλε !!!


Σαν δε ντρέπεσαι ρε Τρεμόπουλε και το παίζεις και προοδευτικός... Αφού τόσο πολύ σε καίει να κάνεις την καλή σου πράξη, κάνε την και μην βγάζεις τελάλη!!! Γιατί μην μου πεις ότι τυχαία πέρασε ο δημοσιογράφος από το "ΕΘΝΟΣ" και έπεσε πάνω στο τηλεφώνημα στους κακόμοιρους γονείς.
Τρεμόπουλε, όταν όλα θυσιάζονται στον βωμό της δημοπσιότητας και του επικοινωνιακού παιχνιδιού, στο τέλος γυρνάνε όλα μπούμερανγκ, να το ξέρεις...

Διαβάστε τι είδα στο site του Δήμου Άρτας:


"Την εικονική απόσπαση στους Οικολόγους Πράσινους της 23χρονης ειδικής φρουρού Σοφίας Ψυχογιού, η οποία πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά κατά την πρόσφατη επίθεση των τρομοκρατών στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής, ζήτησε χτες, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», ο ευρωβουλευτής του κόμματος Μ. Τρεμόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχε στη Θεσσαλονίκη με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια.

Ο Μ. Τρεμόπουλος, όπως προβλέπεται, δικαιούται ως ευρωβουλευτής έναν αστυνομικό φρουρό για τη δική του προστασία. Όμως οι Οικολόγοι Πράσινοι, αναφέρει η εφημερίδα, αφού επικοινώνησαν και με τον πατέρα της αστυνομικού, ζήτησαν να γίνει μια τυπική μόνο απόσπασή της ως φρουρού στον Μ. Τρεμόπουλο. Η ίδια η αστυνομικός, όμως, που βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης προτείνεται να επιστρέψει στους γονείς στην Άρτα, ώστε να επανέλθει σιγά σιγά και με τη βοήθεια της οικογένειάς της.

«Θέλουμε να εκφράσουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας σε ένα θύμα μιας δολοφονικής ενέργειας που στηρίζεται στην απαράδεκτη αρχή της συλλογικής ευθύνης», δήλωσε ο Μ. Τρεμόπουλος και πρόσθεσε: «Θέλουμε να συμμεριστούμε και την αγωνία μίας νέας που μετά την αποκατάστασή της πρέπει να εξασφαλίσει την επιβίωσή της. Και αν κρίνουμε από την τύχη άλλων περιστατικών, το μέλλον της είναι ασφαλές. Έτσι προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα, τουλάχιστον για όσο καιρό χρειαστεί η αποθεραπεία της», κατέληξε."


ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ; : ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...