Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ας ακούμε και κανέναν ειδικό...


Η δήλωση παραίτησης του προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης του νοσοκομείου Αγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, Στρατή Πλωμαρίτη:

«Θεωρώ ανήθικο και αντιδεοντολογικό να συστήνω στον κόσμο να κάνει το εμβόλιο τη στιγμή που δεν θα το κάνω εγώ» δήλωσε εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.


«Εκτιμώ ότι η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Έχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν. Επίσης υπάρχει μία διαδικασία «μαζικού εμβολιασμού» των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν. Και τέλος, κατά τη γνώμη μου δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια.» πρόσθεσε ο κ. Πλωμαρίτης.

4 σχόλια:

  1. Λοιπον
    Αλατονερο γαργαρες, λιγο στη μυτουλα[ελαφρα χλιαρο, πολλα υγρα[τσαι, φασκομηλο, τιλιο, μεντακ.λ.π.ειναι το καλλιτερο εμβολιο,ρωτηστε ειδικο, σιγουρα συμφωνει.
    Α!!!Τα Νοσ/μεια μας, εχουν υποδομη[καθαριοτητα, εκπεδευμνους νοσηλευτς ,αν καποιος αρρωστησει βαρια, η θα κουσω παλι...ειχε "ιστορικο βαρυ"????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος βρίσκεται σε σύγχιση και δικαιολογημένα.
    Το 80% των νοσοκομειακών γιατρών και το 90% των νοσηλευτών λένε πως δεν θα εμβολιαστούν. Πως μετά ζητάει η κα. Ξενογιαννακοπούλου να εμπιστευτούμε τον Π.Ο.Υ. και να τρέξουμε να εμβολιαστούμε όπως έκανε η ίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα.σε αυτο που λεει ο πλωμαριτης δεν εχει και αδικο.ι ξαδερφη μου εργαζεται σε νοσοκομειο και μας ειπε να μην κανουμε απο το νεο εμβολιο.εδω οι γιατροι μεσα στο νοσοκομειο δεν το εχουν κανει ακομη.ειναι τοσο μικρος ο χρονος που το.....υποδεχτηκαμε,που ειναι ακομη νωρις για να εμβολιαστουμε μου ειπε.δεν ξερουμε ακομη καν δηλαδη της παρενεργειες του.δεν θα ηθελα να γινω πειραματοζωο παντως .....ακομη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και πολυ καλα εκανε.εδω οι γιατροι οι ιδιοι δεν το κανουν και το πλασαρουν στον κοσμακη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...