Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Αποκάλυψη ΣΟΚ !!! Απίστευτες δηλώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου σε εκδήλωση της Coca Cola (Δείτε τα βίντεο της Ντροπής)

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ !!!

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ για μια ακόμη φορά σας αποκαλύπτει...

Όλα όσα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να αποκρύψουν απο τον Ελληνικό λαό....

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο με τις απίστευτες δηλώσεις του σε ομιλία του σε κεντρική εκδήλωση της Coca Cola.

O Βαρθολομαίος δηλώνει ξεκάθαρα:

"Σήμερα είναι εθνική εορτή της πατρίδας μας... της Τουρκίας"

Δείτε τα βίντεο της Ντροπής...

ΚΕΝΤΡΙ: Κατανοώ ότι με βάση την Τουρκική Νομοθεσία ο εκάστοτε Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης είναι υποχρεωτικά Τούρκος υπήκοος και η εκλογή του πρέπει να επικυρωθεί από το Νομάρχη Κωνσταντινούπολης...
Μπορώ επίσης να κατανοήσω ότι το Πατριαρχείο βρίσκεται σε δύσκολη θέση, πιεζόμενο και απο το μουσουλμανικό τόξο και από τις ορθόδοξες εκκλησίες των πρώην ανατολικών κρατών, που επιδιώκουν περισσότερη αυτοδυναμία και έχουν τάσεις επέκτασης (ιδίως η Ρωσική) προς περιοχές που ανήκουν στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, αλλά και από την Καθολική εκκλησία που αυξάνει συνεχώς την επιρροή της στα Βαλκάνια.
Θα μπορούσα λοιπόν να καταλάβω ότι θέλει να κρατήσει ισορροπίες και να έχει όσο γίνεται περισσότερα μέτωπα "κλειστά".
ΟΜΩΣ, ας δει τους εδώ μουσουλμάνους θρησκευτικούς ηγέτες, ας δει τους μουφτήδες της Θράκης, που δεν διστάζουν να αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι. Και αυτοί Έλληνες υπήκοοι είναι, αλλά δεν διστάζουν σε κάθε ευκαιρία να δηλώνουν ότι και οι ίδιοι, αλλά και όλοι οι μουσουλμάνοι (ακόμη κι οι Πομάκοι) είναι Τούρκοι. Ας δει και ας παραδειγματιστεί.
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να κρατάμε δυό καρπούζια στην ίδια μασχάλη ή όπως λέει ένας χυδαίος φίλος μου : "Δεν γίνεται νάχεις και τον π**τσο στο μ**νί και την ψυχή στον παράδεισο"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...