Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Το black humor του Παπανδρέου...


Διαβάζω ότι από την Δευτέρα, ο Πάγκαλος "κατεβαίνει" στον Πειραιά για να αναλάβει τις συνομιλίες με τους απεργούς λιμενεργάτες!!! Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο!!!
Δηλαδή για να καταλάβω, ο Παπανδρέου στέλνει τον Πάγκαλο να διαπραγματευτεί με τους λιμενεργάτες; Αυτός θα τους καταπραΰνει, θα τους ηρεμήσει, θα τους κάνει να ξανανοίξουν το λιμάνι; Βρε, μπας και τρελαθήκατε τελείως; Ποιός είχε αυτή την φαεινή ιδέα; Δεν τον ξέρετε τον Θόδωρο; Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο ενεργεί, θα μπει μέσα και θα τα πάρει όλα παραμάζωμα, φουρνέλο θα βάλει και θα τους τινάξει στον αέρα. Αυτός είναι τόσο καλός στο να δυναμιτίσει μια κουβέντα, που μπορεί να κάνει και τον Δαλάι Λάμα να βγεί απ' τα ρούχα του και να τραβάει τα μαλλιά της ξυρισμένης κεφαλής του...

Εκτός κι αν πρόκειται για σατανικό σχέδιο εκφοβισμού των απεργών... Σου λέει, έτσι μου είστε, αδιάλλακτοι και απειλητικοί; Για να σας στείλω το μπουλντόγκ, να σας μάθει πόσα απίδια βάνει ο σάκος... Μάλλον αυτό είναι, θα τον στείλει μαζί με την Κατσέλη και θα παίζουν ο ένας τον ρόλο του καλού κι ο άλλος τον ρόλο του κακού. Πού θα πάνε, στο τέλος δεν θα αντέξουν οι λιμενεργάτες και θα σπάσουν την απεργία.!!!



Ή μπορεί να κάνει δίδυμο με τον Κινέζο αξιωματούχο της COSCO. Λογικά ο Κινέζος θα έχει τουλάχιστον μαύρη ζώνη στο κουνγκ-φου. Βάζουμε δίπλα του και τον Θόδωρο, που φαίνεται ότι κατέχει από σούμο και έτσι έχουμε ένα αχτύπητο δίδυμο, μια πολεμική μηχανή, έτοιμη να κατατροπώσει οποιονδήποτε τολμήσει να σηκώσει κεφάλι!!!
Δεν λέω, σατανική σκέψη, τώρα καταλαβαίνω πόσο ορθή είναι η επιλογή του Πάγκαλου για να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις...

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...