Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Μια όμορφη έκπληξη από τους TAXIτζήδες...

Πάγωμα των κομίστρων των ΤΑΧΙ για έξι μήνες ζητά το Σωματείο Αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ Άρτας με ψήφισμά του το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα στη έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ και το οποίο θα σταλεί προς τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών.
Στο ψήφισμα της Γ.Σ. προτείνεται να υπάρξει παράταση του ισχύοντος τιμολογίου των ΤΑΧΙ για 6 μήνες και να συζητηθεί με το Υπουργείο η διαμόρφωση ενός νέου τιμολογίου στο οποίο θα λαμβάνονται υπ’ όψιν εκτός των άλλων και τα κοινωνικά-οικονομικά κριτήρια που υπάρχουν στις μικρές επαρχιακές πόλεις όπως είναι η Άρτα.

Η αύξηση στα κόμιστρα των ΤΑΧΙ, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του πρώην Υπουργού Μεταφορών Ε. Στυλιανίδη, είναι να ισχύσει κανονικά από την 1η Νοεμβρίου 2009. Συγκεκριμένα η τιμή της μονής ταρίφας αυξάνεται στα 0,60 ευρώ ανά χλμ., από 0,48λεπτά ανά χλμ. που ισχύει σήμερα και αντίστοιχα, η διπλή ταρίφα θα αυξηθεί στο 1,05ευρώ ανά χλμ. από 0,84ευρώ ανά χλμ. που ισχύει σήμερα.

Κι όμως οι ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ της Άρτας, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας, ζητάει να μην αυξηθούν τα κόμιστρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...