Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ή ΕΚΕΙ που σας λέω ή ΠΟΥΘΕΝΑ, αχάριστοι!!!

Σε συζήτηση για τις "μπάρες" στους πεζόδρομους, ο δήμαρχος Άρτας, ο Πάνος ο Οικονομίδης, ξαναφέρνει από την πίσω πόρτα το θέμα του υπόγειου parking, που έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να κατασκευάσει μπροστά στην Παρηγορήτισσα, μπροστά στο 1ο Δημοτικό, μπροστά στο 1ο Γυμνάσιο, μπροστά στο 1ο Λύκειο, εφαπτόμενο με την παιδική χαρά στην Πλατεία Πεύκων, καταστρέφοντας έναν από τους λιγοστούς ελεύθερους δημόσιους χώρους της Άρτας και αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και των κατοίκων της Άρτας.


Και όχι μόνο το επαναφέρει το θέμα, αλλά το παρουσιάζει και σαν μονόδρομο. Ή εκεί ή πουθενά!!!
Αν θέλετε parking, μόνο εκεί που σας λέω εγώ, αλλιώς καβαλάτε τα πεζοδρόμια!!!

Να, διαβάστε από το
site του δήμου, αν δεν με πιστεύετε:
"Θ’ αφήσουμε μόνο τη Σκουφά για διέλευση η οποία θα ελέγχεται απ’ την αρχή της και στο τέλος της. Όλα τα υπόλοιπα άλλα θα κλείσουν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πάμε σε μέτρα δηλαδή «οχύρωσης» της πόλης που νομίζω δεν μας τιμά ιδιαίτερα. Δεν σέβεται κανείς τους πεζοδρόμους». Ο κ. Οικονομίδης ανέφερε επίσης ότι τα δύο μεγάλα δημοτικά πάρκινγκ θα μετατραπούν σε 24ωρη λειτουργία με περίφραξη, μπάρες και θα είναι φυλασσόμενα επί 24ώρου βάσης ενώ επεσήμανε ότι ο Δήμος θα επαναφέρει το θέμα κατασκευής υπόγειου πάρκινγκ στην πόλη το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο. «Αν δεν αποδώσει κι αυτό το μέτρο τι άλλο να κάνεις.
Υπόγειο πάρκινγκ απερρίφθη προς το παρόν. Εμείς θα το επαναφέρουμε σαν θέμα. Δεν γίνεται να μην γίνει υπόγειο πάρκινγκ στην πόλη όποιες κι αν είναι οι αντιδράσεις αλλά πρέπει να βρεθεί ο χώρος ο καταλληλότερος. Δεν υπάρχει άλλος χώρος. Αν κι αυτός ο χώρος δεν προσφέρεται δεν υπάρχει λύση από κει και πέρα"

Γιατί τέτοια εμμονή με τον χώρο δήμαρχε; Με βάζεις σε σκέψεις, θα βρεθεί κανάς κακοπροαίρετος και θα πει κουβέντες...

2 σχόλια:

  1. αίσχος.Το πατρικό μου είναι εκεί κοντά.Είναι κρίμα να χαλάσει αυτή την όμορφη πλατεία για να κάνει πάρκινγκ.Μελέτη απο ειδικούς έχει γίνει ποτε?ή αποφασίζουμε και διατάζουμε?Νομίζω ότι πρέπει να κινηθούμε δικαστικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τα δέντρα θέλει να "φάει" και τις πλατείες. Είδαμε πως χρησήμευσε και το parking στα Γιάννενα... Τα δημοτικά parking πού έχει ο δήμος είναι αρκετά. Δεν χρειάζεται να παρκαρουμε δίπλα από την καφετέρια...
    Οι δημότες της Άρτας έχουν δείξει ότι δεν θα αφήσουν να γίνει αυτό το τερατούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...