Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Η Σοφία των 300 ευρώ, μπήκε στην G700. Και δεν ντρέπονται!!!


Το πανελλήνιο έμαθε το όνομα της Σοφίας Ψυχογιού με τον πιο άσχημο τρόπο. Το όμορφο πρόσωπό της την έκανε "πρώτη μούρη" σε κανάλια και εφημερίδες, που τρέφονται με τέτοια, καθώς αίμα και ομορφιά είναι καταναλωτικά προϊόντα πλατιάς αποδοχής...
Το ότι οι συγγενείς της στον συνοικισμό Σκαλούλα του Αθαμάνιου, ανατρίχιαζαν κάθε φορά που περνούσαν έξω από τα περίπτερα και την έβλεπαν "κρεμασμένη στα μανταλάκια", ποσώς ενδιέφερε τους χασάπηδες της κοινής γνώμης.

Έχω λοιπόν κι άλλη μια είδηση γι' αυτούς, αλλά φαντάζομαι πως αυτό θα το κάνουν "γαργάρα"...

Προχτές, την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, η όμορφη Σοφία έπαψε να είναι δόκιμη. Πήρε την ειδικότητα του ειδικού φρουρού, που συνεπάγεται και ένταξη στο μισθολόγιο. Έτσι δεν παίρνει πιά λειψά 300 ευρώ, αλλά έχει ανέβει στο συγκλονιστικό ποσό των 700 ευρώ και κάτι!!!

Χαράς πανηγύρια στο Νοσοκομείο που νοσηλεύεται, τσιμπούσι θα κάνουν στο κυλικείο οι γονείς της...

Δημοσιεύστε το κι αυτό, λιγούρια του ανθρώπινου πόνου, υμνείστε τους αρμόδιους που παράκαμψαν την γραφειοκρατία και δεν εξέλαβαν σαν "χοντράδα" από μέρους της το ότι απουσίαζε από την τελετή, λόγω ενός μικροπροβλήματος από μια σφαίρα που διαπέρασε τον πνεύμονά της και σφηνώθηκε στην σπονδυλική της στήλη!!!

4 σχόλια:

  1. Αντε και με το καλο στα δικα σας παιδια!!!!Παντα τετοιες χαρες να εχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το καλο και στα παιδια σας ,τετοιες χαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που όπλισαν, με τις δηλώσεις τους, τα χέρια που σακατεψαν την όμορφη Σοφία τώρα τις δίνουν 700 Ευρω......

    Αλήτες, Υποκριτες χαρείτε αλλά θα έρθει κι η σειρά σας. Η Θεία Δίκη είναι σαν τον νόμο της βαρύτητας. Οταν αφήσεις ένα αντικείμενο από ψηλά αυτό σίγουρα θα πέσει κάτω έτσι κι εσεις.... το αφήσατε πάνω από το κεφάλι σας, τωρα περιμένετε να σας το σπάσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...