Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Και να 'λεγες ότι έχουμε δρόμους...

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ 3 μμ. στα ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΟΔΙΑ.jpg

Οι χιλιάδες κάτοικοι ,εργαζόμενοι και φορείς της Βόρειας Αττικής,
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ για μια ακόμη φορά το απαράδεκτο και προκλητικό ξεπούλημα των εθνικών μας δρόμων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ γιατί οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι της περιοχής μας, που έχουμε χρυσοπληρώσει την Ε.Ο., από τη φορολογία και από τα πανάκριβα διόδια που τόσα χρόνια πληρώνουμε, καλούμαστε να πληρώνουμε για έργα που το κράτος είχε και έχει υποχρέωση να κατασκευάσει και να παρέχει δωρεάν στους πολίτες.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ έντονα, γιατί αυτό επιβαρύνει περισσότερο το εισόδημα των κατοίκων και εργαζομένων περιοχής μας, που χρησιμοποιούν την Ε.Ο πηγαίνοντας στα σπίτια και τις εργασίες τους καθώς δεν υπάρχουν παράδρομοι, ούτε αστική συγκοινωνία και κατάλληλο οδικό δίκτυο.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καταργηθεί η αποικιακού τύπου σύμβαση παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων. Μια σύμβαση που επιτρέπει στην «παραχωρησιούχο» εταιρεία να τοποθετεί διόδια μετωπικά και πλευρικά όπου και όσα θέλει, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα συγκοινωνιακά προβλήματα που δημιουργούνται ,καθώς και να αυξάνει κάθε χρόνο τις τιμές των διοδίων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα μαζί με το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής και τους 14 Δήμους και Κοινότητες της Βόρειας Αττικής να καταργηθούν ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ εντός της Αττικής, και ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα μας με τους κατοίκους και των άλλων περιοχών της χώρας μας για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να κατασκευαστούν άμεσα οι παράδρομοι και τα αναγκαία έργα υποδομής για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους κατοίκους και τους εργαζόμενους της περιοχής μας στη συγκέντρωση της Τετάρτης 28/10 ώρα 3 μ.μ. στα Διόδια των Αφιδνών (Προσυγκέντρωση για τις περιοχές Ωρωπού-Αυλώνα,Μαλακάσας ώρα 2,30 μ.μ. κόμβος Μαλακάσας)και μαζί με τους κατοίκους της Φθιώτιδας που θα διαδηλώνουν την ίδια ώρα στη Τραγάνα,
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ και να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

μου το έστειλαν οι Ενεργοί Πολίτες Βαρνάβα και συμπαραστέκομαι ολόψυχα στον αγώνα τους. Είναι πραγματικά αδιανόητο να μπαίνουν διόδια ΟΠΟΥ θέλει η παραχωρησιούχος εταιρεία, δημιουργώντας ένα δυσβάσταχτο επιπλέον κόστος στους εργαζόμενους που υποχρεωτικά περνάνε καθημερινά από αυτά, αφού δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική οδός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...