Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τη Ν.Δ.!!!


Επειδή σήμερα είναι Τρίτη και 13 και επειδή δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακό, η Οργανωτική Επιτροπή για το Συνέδριο της Ν.Δ., αποφάσισε να παρέμβει και με κατεπείγουσα ανακοίνωση, παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων.

Άλλωστε είναι γνωστό το πόσο επιτυχημένα στελέχη απαρτίζουν την Επιτροπή και έχουν δώσει εξετάσεις επί 5,5 χρόνια στην αντιμετώπιση και στην διαχείριση κρίσεων και γενικότερα δυσάρεστων καταστάσεων. Γιαυτό άλλωστε οι περισσότεροι της Επιτροπής ανταμοίφθηκαν από τον Ελληνικό λαό με τιμητικότατο φούμο στις πρόσφατες εκλογές...

Την ανακοίνωση την διάβασα στον ακτιβιστή :

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι Πρόεδροι που πρόκειται να προσέλθουν στα γραφεία της Ρηγίλλης ή και αλλαχού καθώς και τα μέλη του κόμματος, από της 6ης απογευματινής της σήμερον 13.10.2009 έως και μέχρι την μέρα του Συνεδρίου 7.11.2009, να φροντίσουν να μην φέρουν στυλό, πένες, μολύβια, χαρτοκόπτες, συνδετήρες, καρφίτσες, σουγιαδάκια, γόβες στιλέτα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Λόγω του οξυμένου προεκλογικού κλίματος και της τεταμένης ατμόσφαιρας που αυτό προκάλεσε υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος των προτοκλασάτων στελεχών και των υποψηφίων Προέδρων του κόμματος.(Προσέχουμε για να έχουμε!!!)

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

(για την αποφυγή και άλλων δυσάρεστων συμβάντων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...