Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Μια πολύ καλή είδηση για τον Πολιτισμό της Άρτας...


Επιτέλους, μια καλή, φρέσκια, Αρτινή είδηση, που δείχνει ότι τελικά κάτι κινείται κι εδώ πέρα.
Για να μη νομίζουμε ότι όσοι ασχολούνται με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους είναι μόνο κάποια "αραχνιασμένα" μυαλά, που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν...
Ο πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας και κάθε τέτοια φιλόδοξη προσπάθεια πρέπει να την στηρίζουμε και να την χειροκροτούμε...

Αντιγράφω από το site του Συλλόγου "ΣΚΟΥΦΑΣ"

Από σήμερα 22 Οκτωβρίου 2009 άρχισε η λειτουργία της webtv του Συλλόγου.

Στην "τηλεόρασή" μας θα μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί ζωντανές μεταδόσεις από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογός μας στην αίθουσα της Πνευματικής του Στέγης στην επιλογή ON AIR που βλέπει στην οθόνη.

Επίσης θα έχει άμεση πρόσβαση σε βίντεο από παλιότερες εκδηλώσεις στην επιλογή ON DEMAND που βλέπει στην οθόνη.

Στη webtv του Συλλόγου μας θα φιλοξενήσουμε ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών και του πολιτισμού γενικότερα, από την Άρτα, την Ήπειρο αλλά και απ' όλη την Ελλάδα.

Φιλοδοξούμε η "τηλεόρασή" μας να γίνει μια μεγάλη πύλη πολιτισμού για την Άρτα και όχι μόνο.

Ο Σύλλογος "ΣΚΟΥΦΑΣ" νιώθει επιτακτική την ανάγκη να συνεχίσει την προσπάθειά του να έρθει σε επαφή με τους νέους που είναι εξοικειωμένοι με τη νέα τεχνολογία και τις δυνατότητές της. Μέσα από τη webtv υπάρχει η δυνατότητα chat και έτσι ελπίζουμε ο Σύλλογός μας να γνωρίσει νέους φίλους και να προσεγγίσει τους νέους με τον τρόπο που αυτοί καταλαβαίνουν καλύτερα.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται όμως για να μπορέσει να έρθει σε επαφή και με τους απόδημους συμπατριώτες μας, στους οποίους μια εικόνα από την ιδιαίτερη πατρίδα τους, τους δίνει ζωή, χαρά και λαχτάρα να επιστρέψουν.

Από το Νοέμβριο του 2009 όλες οι εκδηλώσεις του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας "ΣΚΟΥΦΑΣ" που θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα της Πνευματικής του Στέγης θα μεταδίδονται ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να αγκαλιαστεί από την Αρτινή κοινωνία και όχι μόνο και να γίνει η αρχή μιας νέας, σύγχρονης πορείας για το Σύλλογό μας, καθώς βαδίζουμε ήδη στον 21ο αιώνα.

Μπορείτε να δείτε webtv εδώ"

Ανυπομονώ να το δω και live σε κάποια εκδήλωση. Πάντως τα videos που είδα, πατώντας το "ON-DEMAND" από παλιότερες εκδηλώσεις είναι πολύ καλά. Μπράβο, είναι ευχάριστο να ξεκινάει καλά η μέρα

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά νέα μας μετέφερες.
    Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ενημερωνόμαστε για τον τόπο μας.
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...