Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Τον ξετινάξατε στην πείνα, ζητάτε και τα ρέστα...

pagkalos th"Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου είναι γνωστός στους περισσότερους. Γνωστό είναι επίσης ότι ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος μπορεί πολύ εύκολα να υπερβεί τους κανόνες ευγένειας και να γίνει έως και πολύ προσβλητικός με τους συνομιλητές του.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, αμέσως μετά την αναπαράσταση της μάχης του Καλπακίου, αποχώρησε και δεν παρέστη στην εκδήλωση του Δήμου κατά την οποία ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης και τιμήθηκε ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Σούρλας. Άγνωστο για ποιους λόγους ή για λόγους που μπορεί ο καθένας να υποθέσει και απέχουν πολύ από τον πολιτικό πολιτισμό!

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στα Γιάννινα, δύο φορές ξέσπασε με ένταση στο Νομάρχη Ιωαννίνων Αλέκο Καχριμάνη, χωρίς μάλιστα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Η πρώτη ήταν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου ο κ. Πάγκαλος ενοχλήθηκε από τον ομιλητή! Όχι βέβαια από το περιεχόμενο της ιστορικής ομιλίας, αλλά επειδή προσφώνησε πρώτα το Νομάρχη και τον Δήμαρχο και στη συνέχεια τους βουλευτές!

Η δεύτερη ήταν κατά την κατάθεση στεφάνων, στο Ηρώο των Μπιζανομάχων.
Εκεί ο κ. Πάγκαλος και με πολύ έντονο ύφος, επέπληξε το Νομάρχη επειδή δεν υπήρχε στεφάνι για τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη.

Δεν είχε δηλώσει συμμετοχή ώστε να μεριμνήσουμε για το στεφάνι, απάντησε ο Νομάρχης. Πυροσβεστικά έσπευσε να λειτουργήσει ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, αλλά ο κ. Πάγκαλος απαίτησε να βρεθεί στεφάνι πάραυτα για να μην γίνει χαμός!
Στεφάνι βρέθηκε και ευτυχώς όλα τελείωσαν εκεί....

Η αλήθεια πάντως είναι ότι στη συνέχεια κι όταν οι επίσημοι κατευθύνθηκαν στη Νομαρχία το κλίμα είχε παγώσει και όταν ο νομάρχης απευθύνθηκε στον κ. Πάγκαλο με την προσφώνηση «κύριε υπουργέ...», το διόρθωσε αμέσως αντικαθιστώντας το με το «κύριε αντιπρόεδρε» για να μην υπάρξει και τρίτος γύρος!

Μετά από όλα αυτά, το γεγονός ότι κάποια στιγμή ο κ. Πάγκαλος μπέρδεψε το Μπιζάνι με το Καλπάκι, είναι άνευ σημασίας!"

το διάβασα στην EpirusPost, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο το κάνουνε θέμα οι φίλοι μας οι Γιαννιώτες και ειδικότερα η φιλενάδα μου η Βάσω. Ήρθε ο άνθρωπος στα Γιάννενα και θα σκέφτηκε ότι και πρατίνα θα του 'χουνε και παϊδάκια και γαλοτύρι και απ' όλα... Πού να φανταζότανε ότι θα τον άρχιζαν στις αναπαραστάσεις και στις ομιλίες και στις δοξολογίες;

Πείνασε ο χριστιανός και εκνευρίστηκε... Με άδειο στομάχι ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΜΑΧΙ, πού μυαλό για πολιτικό πολιτισμό και αβρότητες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...