Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

This is NOT Arta!!!

Αγέρωχη περιμένει τη νέα της θέση . Στους κορμούς της ΄΄φιλοξενεί ΄΄ ιστορίες 500 χρόνων . Απο σήμερα θα καταγράφει την ιστορία δίπλα στα Ενετικά τείχη στο Ηράκλειο της Κρήτης . Δίπλα της η συνομήλικη ελιά από το ίδιο χωράφι στο χωριό Βενεράτο της Κρήτης . Η προσπάθεια των Πολιτιστικών Συλλόγων να σώσουν τα αιωνόβια δέντρα παίρνει σάρκα και οστά . Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους που έχουν συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια , γιατί εαν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι , σήμερα αυτές οι ελιές θα έπαιρναν τον δρόμο για κάποιο τζάκι .
Μην μπερδεύεστε αγαπημένοι μου συμπολίτες, αυτά δεν γίνονται εδώ στην Άρτα, αυτά γίνονται στο μακρινό και βάρβαρο Ηράκλειο και κακώς που τα αναδημοσιεύω, γιατί μπορεί και να μας κακομάθουνε τέτοιες χαζοευαισθησίες.
Απλά το διάβασα στο
agroschannel και είπα να σας το μεταφέρω, για να δείτε πόσο μπροστά από τον κόσμο είμαστε ως πόλη και ως πολίτες. Εμείς δεν καθόμαστε να ασχοληθούμε με τα μικρά πραγματάκια, εμείς χρειαζόμαστε την άπλα μας και το αραλίκι μας. Μας εμποδίζει το δέντρο να πιούμε την φραπεδιά μας; Ρίξτου ένα πριόνισμα και από δω πάν' κι οι άλλοι!!!

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...