Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Κι εγώ που νόμιζα ότι αυτά τέλειωσαν!!! Λέμε τώρα...


Μωρ' δε πα να λένε ό,τι θέλουν οι φίλοι στο ΠΑΣΟΚ, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Αυτοί που έχουν το πεπόνι, έχουν και το μαχαίρι και στο τέλος θα γίνει το δικό τους και χίλια βιογραφικά και χίλιες υποσχέσεις για αδιάβλητα και αξιοκρατικά συστήματα επιλογής, δεν πρόκειται να τους κάνουν να αλλάξουν την περπατησιά τους.
Πάλι για προτιμήσεις, εκλεκτούς, κολλητούς και κουμπάρους διαβάζω!!!

Αντιγράφω από την
Δίκη :
Γ.Γ.Α. "Βγήκαν τα μαχαίρια"
"Καυτή πατάτα" αποδεικνύεται για την κυβέρνηση το θέμα της επιλογής του ΓΓΑ. Μετά την κατάργηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, η θέση του Γενικού Γραμματέα αποκτά ιδιαίτερη αξία, καθώς όποιος εγκατασταθεί στη Λ.Κηφισίας 7, θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες.
Δεδομένες και ισχυρές υποψηφιότητες θεωρούνται αυτές των Κώστα Παταβούκα, Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου, Πέτρου Συναδινού και Μάκη Ασημακόπουλου.
Φαίνεται, όμως, ότι παρεμβάσεις ισχυρών παραγόντων του αθλητισμού και της πολιτικής αλλάζουν το τοπίο.
Υποψήφιος για τη θέση του ΓΓΑ είναι ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος που φέρεται να έχει λάβει την υποστήριξη του Σ. Κόκκαλη. Ο κ.Βαρδινογιάννης διάκειται ευμενώς προς τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πινγκ-πονγκ Μανόλης Κολυμπάδης έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 και πρώην προέδρου της ΕΟΕ Μίνωα Κυριακού.
Σοβαρή υποψηφιότητα έχει θέσει και ο προπονητής στίβου Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, κουμπάρος της Άννας Νταλάρα,με τις ευλογίες του Γιάννη Ραγκούση, ενώ η υφυπουργός Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου προωθεί έναν άλλο προπονητή, τον κουμπάρο της Θέμη Καββαδά.
Αν ο Γιώργος Παπανδρέου πειστεί να χρησιμοποιήσει και αξιόλογα στελέχη του παρελθόντος, σοβαρές πιθανότητες να καταλάβει τη θέση έχει ο πρόεδρος της FIBA-Europe και πρώην ΓΓΑ Γιώργος Βασιλακόπουλος.

2 σχόλια:

  1. Kaλα θα κανουν ,τους γνωστους ,συγγενεις να μην τους "τακτοποιησουν" σε θεσεις γιατι θα πανε να βρουν το "κουρασμενο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...