Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009

Τέρμα τα chicken nuggets!!!


Παρακολουθήστε την παραγωγή του κοκκινιστού κοτόπουλου ή καπνιστού στην Κίνα!
Σημαντικό!

Μπορούν να παρέχουν χιλιάδες τόνους νεκρά κοτόπουλα κάθε εβδομάδα. Γιατί;
Το πρωί αρχίζει ο αγώνας για τη συλλογή νεκρών κοτόπουλων. Ψάχνουν για νεκρά κοτόπουλα. Περίπου 5 υπάλληλοι που προσέλαβε ο προϊστάμενος αναζητούν να αγοράσουν τα νεκρά κοτόπουλα.

Το νεκρό κοτόπουλο κοστίζει 1 RMB και πωλείται στα 9 RMB μετά τη μεταποίηση... Συγκέντρωση των νεκρών πουλερικών, κοτόπουλα πεταμένα παντού.
4 υπάλληλοι που έχουν αρχίσει να δακρύζουν από τα φτερά βυθίζουν τα κοτόπουλα σε βραστό νερό σε ένα σκουριασμένο λέβητα. Η δυσωδία είναι μερικές φορές τόσο μεγάλη που ακόμη και οι πιο έμπειροι εργαζόμενοι δεν μπορούν να αντισταθούν. Οι εργαζόμενοι βιάζονται για το ξεπουπούλιασμα.
Προσθήκη χημικών για απολύμανση για να κάνουν μια κότα να φαίνεται πολύ νόστιμη. Μετά, ευπαρουσίαστα τα κοτόπουλα θα πάνε στην Ευρώπη...
Για να διατηρήσετε την υγεία σας, αποφύγετε όλα τα τρόφιμα που εισάγονται από την Κίνα ... Για να διατηρούμε τον πλανήτη μας καθαρό,πρέπει να καταναλώνουμε τα περισσότερα τοπικά προϊόντα: Το κόστος Διοξειδίου του άνθρακα που απαιτείται για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων εμπορευματοκιβωτίων που φορτώνονται με προϊόντα που παρασκευάζονται στην Κίνα είναι ένα έγκλημα κατά της φύσης ... Για να διατηρήσετε τα προϊόντα διατροφής μας και των παραγωγών μας ζωντανά , τρώτε όσο το δυνατόν περισσότερο, περιφερειακά προϊόντα της χώρας μας ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Είναι γεγονός! Καθένας από εμάς είμαστε περισσότερο ή λιγότερο φοβισμένοι από προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα. Αλά μπορείτε κάπως να διαφοροποιήσετε τα προϊόντα που αγοράζετε; Εδώ είναι ένα παράδειγμα: Τα πρώτα 3 ψηφία στο γραμμικό κώδικα του προϊόντος δείχνει ότι τον κώδικα της χώρας όπου έγινε το προϊόν.
Παραδείγματα: Όλοι οι κωδικοί που αρχίζουν με: 690, 691, 692 έως 695 είναι από την Κίνα. Με Κώδικα 471 κατασκευάζεται στην Ταϊβάν.

Είναι δικαίωμά μας να ενημερωθούμε, γιατί πρέπει να προστατευθούμε.

Σήμερα, οι Κινέζοι επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι οι καταναλωτές δεν προτιμούν τα προϊόντα που γράφουν"Made in China". ΑλΛά, μπορεί να είναι αναγνώσιμη η χώρα όπου κατασκευάζονται τα προϊόντα. Θυμηθείτε τους πρώτους 3 αριθμούς 690 έως 695 σημαίνει "Made in China".
Είναι δικαίωμά μας να ενημερωνόμαστε.
Εδώ είναι το σύνολο των γραμμωτών κωδικών που χρησιμοποιούνται:
00 -- 13: ΗΠΑ και Καναδάς
30 με 37: Γαλλία
40 έως 44: Γερμανία
49: Ιαπωνία
50: Ηνωμένο Βασίλειο
57 ~: Δανία
64 ~ :Φινλανδία
76 ~ Ελβετία και το Λιχτενστάιν
628: Σαουδική Αραβία
629: United Arab Emirates
740-745: Κεντρική Αμερική
480-489: Φιλιππίνες

το διάβασα στην Διαδρομή και τρόμαξα όταν σκέφτηκα τι σκουπίδια τρώμε στα κυριολεκτικά junk-foods.
Τέρμα, ή θα προσέξουμε περισσότερο τι καταναλώνουμε ή θα δεχτούμε ότι για να κάνουμε λίγα ευρώ οικονομία, θα φάμε και σκ@τ@...

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...