Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Στην Άρτα δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ

Αντιγράφω από το site του Δήμου

Στα πλαίσια του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2009 η Ν.Α. Άρτας θα φιλοξενήσει στην Άρτα για το τριήμερο 8 έως 11 Οκτωβρίου δημοσιογράφους του τουριστικού – ταξιδιωτικού ρεπορτάζ εφημερίδων και περιοδικών πανελλήνιας κυκλοφορίας, καθώς και υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Β/θμιων Δ/νσεων όμορων Νομών που συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ.
Πρόκειται για ένα διήμερο γνωριμίας με την ιστορία, το φυσικό κάλλος και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού του Νομού Άρτας. Οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στην Άρτα την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.
Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου το πρόγραμμα έχει επίσκεψη στον Αμβρακικό, ξενάγηση στα μνημεία της περιοχής και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου θα γίνει περιήγηση σε χωριά των Τζουμέρκων και ράφτινγκ στον Άραχθο. Το βράδυ παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία Βουργαρελίου.
Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το πρωί θα γίνει αναχώρηση για τη Ροδαυγή όπου θα υπάρχει γιορτή τσίπουρου και κάστανου και το μεσημέρι επιστροφή στην πόλη, για αναχώρηση ή διαμονή των προσκεκλημένων για τελευταίο βράδυ στην Άρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...