Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Υπουργός Διαφάνειας, όνομα και πράγμα!!!

Αντιγράφω από το antinews και δυστυχώς κολλάει τέλεια με την προπροηγούμενη ανάρτησή μου (και μεις λέγαμε για τον Ζαχόπουλο και τις διατριβές της Νατάσας...) :

kastanidhs-4-thumb-large

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης ανακοίνωσε ότι στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας, Λέκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.­

Όπως δήλωσε ο κ. υπουργός, η τοποθέτηση του κ. Δημήτ­ραινα έγινε ύστερα από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Δηλαδή δεν ελήφθη καθόλου υπόψη ότι ο κ. Δημήτραινας έχει συγγράψει βιβλίο με την κ. Συμεωνίδου – Καστανίδου Ελισάβετ και τίτλο « Ο νέος νόμος 3064/2002 για την εμπορία των ανθρώπων ;;;

Η κ. Συμεωνίδου – Καστανίδου Ελισάβετ ποια είναι κ. υπουργέ;

Στο βιογραφικό σημείωμά του πάντως αναφέρεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης «είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια του ποινικού δικαίου στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης Ελισάβετ Συμεωνίδου και έχουν δύο κόρες. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από τον Οκτώβριο του 1974»

2 σχόλια:

  1. Λυπαμαι
    Τινος τη θεση πηρε??,εκανε τα χαρτια του αλλος και περνουν εκεινο με λιγοτερα προσοντα??
    Αν συμβαινει το καταγγελουμε, αλλιως ο καθε ενας εχει γνωστο με το ηθος[ειναι γνωστο] του Κου Δημητραινακαι την καταρτηση του. ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διορισμός του συγκεκριμένου Γ.Γ έγινε ΧΩΡΙΣ να ολοκληρωθεί η πολυδιαφημιζόμενη διαδικασία μέσω του opengov (!!!), καθώς ΔΕΝ κλήθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν από συνέντευξη ή τουλάχιστον από μια διαφανή και ανακοινώσιμη διαδικασία αξιολόγησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...