Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Η πασαρέλα του Υπουργού Προστασίας (!!!) του Πολίτη...



Παρακολουθώ εδώ και μέρες τον υπουργό προστασίας του πολίτη(;;;) κ. Χρυσοχοίδη να έχει κάνει τόσες δηλώσεις σε τόσα διαφορετικά μέσα, που ούτε η Σταρ Ελλάς δεν είχε κάνει όταν κέρδισε τον τίτλο της.
Η πάταξη της τρομοκρατίας δε θα
επιτευχθεί ποτέ κ. Υπουργέ με δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις στα ΜΜΕ. Απαιτεί σοβαρή δουλειά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο υπουργός φαίνεται ότι προφανώς αγνοεί τα αυτονόητα.
Προς απόδειξη όλων αυτών ας δούμε τι έχουμε μέχρι σήμερα.

1. Δεκάδες βαρύγδουπες δηλώσεις κενού περιεχομένου στα ΜΜΕ.
2. Επεισόδια με καταστροφές περιουσιών στη Θεσσαλονίκη
3. Την τρομοκρατική ενέργεια στο Α.Τ. Αγ. Παρασκευής
4. Βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Μαριέτας Γιαννάκου
5. Ακέφαλη ακόμα την Ελληνική Αστυνομία

Αν αυτήν την εικόνα τη θεωρεί ως επιτυχημένη αρχή στο υπουργείο προστασίας του πολίτη ο κ. Χρυσοχοίδης, τότε μάλλον έχουμε διαφορετική αίσθηση της πραγματικότητας.
Το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι ο υπουργός βγαίνει και προκαλεί δημόσια τους τρομοκράτες, γεγονός που για όποιον γνωρίζει τα ελάχιστα από επιχειρησιακή τακτική, είναι τουλάχιστον εγκληματικό.
Εύχομαι και ελπίζω η συνέχεια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να είναι διαφορετική για να μη ζήσουμε ακόμα χειρότερα γεγονότα.

Το συγκεκριμένο κείμενο το διάβασα στην Πολιτική Πρόταση και λέει αρκετές αλήθειες. Για να είμαστε βέβαια δίκαιοι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Χρυσοχοΐδης έδωσε θετικά δείγματα στην αρχή, κυρίως με το θέμα των φρουρών-ορνιτνατσών δημοσιογράφων και παραγόντων, αλλά τώρα τελευταία δείχνει σα να θέλει εναγωνίως να στείλει μηνύματα προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε ποιον τα λες κύριε υπουργέ; Ξέρεις κάτι, αλλά δεν σε παίρνει να τα πεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...