Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ε, ΟΧΙ κι έτσι!!!

Ετοιμάζομαι να πάω στην παρέλαση να θαυμάσω σαν χαζομπαμπάς τα παιδιά μου, που θα παρελάσουν για το ένδοξο ΟΧΙ του ελληνικού λαού απέναντι στην αλαζονεία και στην βία του κατακτητή...
Τα λέω λίγο φουσκωμένα, αλλά τέλος πάντων, αργία είναι και ξύπνησα ευδιάθετος...

Η ουσία είναι ότι, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι, που δεν καταλαβαίνουν από ΟΧΙ, όσο και να τους το λες...

Να, για παράδειγμα, ο πρώην βουλευτής, ο πρώην υφυπουργός Υγείας, ο νυν και αει κουμπάρος του Σουφλιά, ο Παπαγεωργίου ντε, δεν το δέχεται το ΟΧΙ του Αρτινού λαού ούτε με σφαίρες!!!

Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, άντε σπιτάκι σου, τίποτε τούτος, χαμπάρι δεν παίρνει...

Ξαναμαναεπανακαταμετρεί για τρίτη φορά (έχασα τον λογαριασμό) τα σταυρουδάκια... Πέρασε ένας μήνας, στο Βιλαμπάχο και στην Βιλλαρίμπα ακόμη τρίβουν και στην Άρτα ακόμη μετράνε!!!
Πραγματικά είχα δίκιο όταν έγραφα ότι εδώ θα γίνει της Florida!!! Τούτη την φορά, έφερε τρεις Αθηναίους δικηγόρους, μάλλον θα 'ναι τζιμάνια, φαίνεται οι Αρτινοί δεν του φτούρησαν...

Εμ βέβαια, τρεις Αρτινούς δικηγόρους είχε και δεν κατάφεραν οι ανίκανοι να τον βγάλουν Βουλευτή!!! Σκέφτηκε το λοιπόν, αφού οι Αρτινοί με απογοήτευσαν, θα φέρω πρωτευουσιάνους...
Το 'μαθε ο εκλεγμένος Παπασιώζος και φούντωσε και κόρωσε (και με το δίκιο του ο άνθρωπος...). Σου λέει δυό φορές οι Αρτινοί με έβγαλαν πρώτο και έρχεται ο κυρ-κουμπάρος να πάρει την έδρα δια της πλαγίας οδού; Και τον άρχισε δημοσίως, πού σε πονά και πού σε σφάζει!!!

Τι για έλλειψη λεβεντιάς τον κατηγόρησε, τι για προσπάθεια αλλοίωσης της λαϊκής ετυμηγορίας μίλησε, τι για απόπειρα παράτασης της πολιτικής επιβίωσης των "πεθαμένων" μίλησε, τίποτε ο Γιώργος ο Παπαγεωργίου!!!

Γιώργη, στο 'πα και την άλλη φορά, ο τελευταίος άνθρωπος που αναστήθηκε ήταν ο Λάζαρος, πάνε αυτά που ήξερες...

3 σχόλια:

  1. Γεια χαρα
    Πως κτυπηθηκαν πισωπλατα αστυνομοι τι σας λεει????ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούπςςςς! Θα σε συλλάβει αδιάβαστο ο τέως υφυπουργός και τέως βουλευτής!
    Ο τελευταίος που αναστήθηκε ήταν ένας πιτσιρικάς που, σκαρφαλωμένος σ' ένα παραθύρι, άκουγε με τόσο ενδιαφέρον ένα σκηνοποιό εκ Ταρσού ονόματι Σαούλ, που αποκοιμήθηκε και γκντούπ! πάρτον κάτω.

    Μετά την τρίτη αποτυχία της εκ πρωτευούσης τριάδος, η μόνη τριάδα που μένει και που φημολογείται ότι είναι αποτελεσματική σε τέτοια ζητήματα, είναι κάποια επουράνια, αλλά δεν ξέρω αν ασχολείται πλέον.

    Κάτι τέτοιες εμμονές πολύ μου τη δίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΘΝΕΩΣ ΟΥ ΠΕΡΔΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩ ΛΑΙΚΟΤΕΡΟΝ --ΔΕΝ ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
    ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ,ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ..ΑΛΛΑ Ο ΖΩΜΟΣ ΕΣΤΙΝ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ..ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΕΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΑΝΕ..ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...