Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛ. ΤΥΠΟ


Η πληροφορία είναι διπλοτσεκαρισμένη και δεν επιδέχεται ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση:
Δύο -2- μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, ένας άντρας και μια κυρία, προσελήφθησαν στην υπο έκδοση εφημερίδα του Ελέυθερου Τύπου!
Και που είναι η είδηση θα ρωτήσετε.
Η είδηση είναι αγαπητοί οτι και ο κύριος και η κυρία έχουν τουλάχιστον απο δυό ακόμα δουλειές!
Ο κύριος στον κόσμο του Επενδυτή και την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και η κυρία σε δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό και σε ηλεκτρονικό πρακτορείο ειδήσεων. Έτσι απόκτησαν και την τρίτη δουλίτσα τους χωρίς ίχνος ντροπής...
Είναι η ίδια κυρία που παλιότερα, ούσα μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ έλεγε στους συναδέλφους της οτι οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να φορούν καινούργια ή γυαλισμένα παπούτσια για να τους επιτρέπεται η είσοδος στο γραφείο της κυρίας εκδότριας.

Και καλά ρε ξεφτιλισμένοι δεν ντραπήκατε?
Σκεφτήκατε τι θα πείτε στους εκατοντάδες ανέργους συναδέλφους σας που δεν έχουν ούτε μισή δουλειά?
Πως θα τους κοιτάξετε στα μάτια ρε αισχρά υποκείμενα όταν έχετε καθιερώσει τη διαπλοκή και το βόλεμα?


Αυτοί είναι οι συνδικαλιστές που ψηφίσαμε σαν μαλάκες για να τους εξασφαλίσουμε τρεις δουλίτσες και ένας θεός ξέρει πόσες κρυφές αργομισθίες απο τα κόμματα στα οποία ανήκουν.

Είναι τα ίδια άτομα που στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα μας διαβεβαιώνουν οτι κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν με την έγνοια των ανέργων.

Είναι οι ίδιοι καραγκιόζηδες που θα προσπαθήσουν και πάλι να υφαρπάξουν την ψήφο μας και μετά δεν θα μας λένε ούτε καλημέρα.

Θα τους το επιτρέψουμε? Απο εμάς εξαρτάται!

ΚΕΝΤΡΙ : μου το έστειλαν οι Άνεργοι Δημοσιογράφοι και το αντιγράφω, ενώνοντας κι εγώ το σάλιο μου προς τους καρεκλοκένταυρους εργατοπατέρες κάθε είδους από αγροτικούς συνεταιρισμούς μέχρι δημοσιογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...