Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Που πάμε χωρίς Ντακάρ;

Μια από τις αλλαγές του νέου κυβερνητικού σχήματος ήταν και η κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και η αντικατάστασή του από Γραμματεία.



Η αλήθεια είναι ότι το Μα-Θρα ήταν καθαρά διακοσμητικό και υπήρχε μόνο και μόνο για να μην φωνάζουν οι Βορειοελλαδίτες για το συνεχές "ρίξιμό" τους από το Αθηνοκεντρικό κράτος. Κι ας φωνάζουνε ορισμένοι ότι επιτελούσε εθνικό σκοπό κι άλλα μπαρμπούτσαλα, είδαμε πόσο επιτυχημένο ήτανε τόσα χρόνια, στην διαφύλαξη των εθνικών μας συμφερόντων!!!
Απλά βόλευαν κάποιους, συνήθως άχρηστους, χωρίς να τους δίνουν καμιά ουσιαστική αρμοδιότητα...

Το μόνο που παρήγαγε αυτό το υπουργείο ήταν δαπάνες και τσακωμούς μεταξύ του εκάστοτε υπουργού, του Παπαγεργόπουλου και του Ψωμιάδη για το ποιος είναι καλύτερος!!!
Και κακά τα ψέμματα, όλοι είχαμε αναρωτηθεί
πολλές φορές στο παρελθόν, τι στο καλό το θέλουν και το κρατάνε...
Χτες όμως άκουγα το Ράδιο-Αρβύλα και συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κι άλλη μια σκοπιά στο θέμα, που δεν την είχα αντιληφθεί. Δηλαδή, κάθε συγκέντρωση, διαμαρτυρία, διαδήλωση, συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, απ' όπου κι αν ξεκινούσε, στο τέλος πάντα κατέληγε στο Μα-Θρα.

Ήταν κάτι σαν το ράλι Παρίσι-Ντακάρ που γίνεται κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο. Πάντα κατέληγε στο Ντακάρ.
Τώρα που θα πηγαίνουνε οι χριστιανοί; Θα γυρίζουνε σαν την άδικη κατάρα; Τι σατανική σκέψη ήταν αυτή για να τιμωρηθούνε οι διαφωνούντες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...