Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Απίστευτη ατάκα υποψήφιου on camera !!!


Σήμερα το πρωί, παρακολουθούσα στο MEGA την εκπομπή με τον Καμπουράκη-Οικονομέα.
Στο πάνελ συμμετείχε ο Στέλιος Νικηφοράκης, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στα Χανιά (κανά ρουσφέτι του Καμπουράκη θάταν...), που ήταν βουλευτής και το 2004 και το 2007 (εντάξει, τα κόλλησε τα ένσημα...).
Όλα καλά μέχρι εδώ, ώσπου για να υπερασπιστεί τις θέσεις του Καραμανλή στην ΔΕΘ, στις προεκλογικές ομιλίες και στο debate, είπε το καταπληκτικό: "Είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος πρωθυπουργός μιλάει στον λαό και του λέει την αλήθεια" !!!
Δηλαδή ο Νικηφοράκης λέει ότι ο Καραμανλής και το 2000 και το 2004 και το 2007, που ήταν υποψήφιος πρωθυπουργός, έλεγε ψέμματα στον λαό !!!

Εντάξει, προφανώς δεν ήθελε να πει αυτό ο χριστιανός, παρασύρθηκε και πνίγηκε κι αυτός από τα παχιά λόγια που ένοιωθε ότι έπρεπε να πει, για να γίνει αρεστός στους ψηφοφόρους, αλλά ας προσέχουν λίγο οι υποψήφιοί μας...
Πάει η κοτσάνα σύννεφο κι όχι τίποτε άλλο, αλλά κάνουν τις περιοδείες στα χωριά, πετάνε τις κοτσάνες τους και μετά, όταν φεύγουν, μένουν πίσω οι χωριάτες και χαχανίζουν με τις παπαρολογίες που ξανακούσανε για άλλη μια φορά...

1 σχόλιο:

  1. Από τα λιγότερα είναι αυτό.
    Μπροστά στην προσπάθειά τους να παπαγαλίσουν το στοιχειωμένο τους σκεπτικό εγκαταλείπουν τη σύνεση και τη διαδικασία της σκέψης.
    Η αλήθεια είναι όμως πως σε συλλογή μαργαριταριών η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα με διαφορά.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...