Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Κάτι περισσότερο θα ξέρουν...

Γερ. Γιακουμάτος: «Εχουμε πολλούς Βενιζέλους»




Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της ΝΔ να διακόψει τη συνεχιζόμενη εκλογολογία, τα στελέχη της εξακολουθούν να θεωρούν δεδομένη την αλλαγή της ηγεσίας μετά τις εκλογές, περιγράφοντας μάλιστα ένα σκηνικό έντασης από τη Δευτέρα.

«Το κακό με τη ΝΔ είναι πως έχει πολλούς Βενιζέλους, ενώ το ΠαΣοΚ έχει μόνον έναν » τόνισε χθες μιλώντας στον City 99,5 ο κ. Γερ. Γιακουμάτος, την ίδια στιγμή που κορυφαίοι υπουργοί δηλώνουν πως ο κ. Καραμανλής δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί.

Χθες επίσης ο Γραμματέας του κόμματος κ.
Ελ. Ζαγορίτης επέμεινε στην άποψή του πως οι οπαδοί της ΝΔ μπορούν να υπερψηφίσουν τον κ. Καραμανλή και να καταψηφίσουν τους υποψηφίους που τους απογοήτευσαν επισημαίνοντας: «Με έχει ενοχλήσει κάποιος. Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξω παράταξη; Θα ψηφίσω τη ΝΔ, θα ψηφίσω τον Κ. Καραμανλή και θα αποδοκιμάσω αυτόν που με έχει ενοχλήσει».

Λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αποδοκίμαζε τη θέση αυτή σημειώνοντας:
«Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ καταρτίστηκαν και δημοσιοποιήθηκαν μετά την αξιολόγηση της γενικής πολιτικής συμπεριφοράς του συνόλου των στελεχών που τα συνθέτουν. Είναι λοιπόν προφανές ότι έχουν - χωρίς καμία εξαίρεση- την πλήρη εμπιστοσύνη και υποστήριξη του κόμματος».
από Κράχτη


ΚΕΝΤΡΙ
: και Βενιζέλους έχουνε και Μπουμπουλίνες και Ανδρούτσους... Να προσέχουνε μόνο μην εμφανιστεί κανάς Ιμπραήμ !!!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...