Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η agenda των προεκλογικών συγκεντρώσεων στην Άρτα...


Με το ΚΚΕ ανοίγει ο κύκλος των προεκλογικών συγκεντρώσεων στην Άρτα μεθαύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στις 8.30μ.μ. στην πλατεία Μονοπωλίου όπου θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της Κ.Ε. του κόμματος.
Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ., η οποία θα γίνει στις 8μ.μ. στην πλατεία Μονοπωλίου, με ομιλητή τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια.
Ο κύκλος των συγκεντρώσεων κλείνει με το ΠΑΣΟΚ, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, δύο μέρες πριν από τις εκλογές, όπου στην πλατεία Μονοπωλίου θα μιλήσει η Συλβάνα Ράπτη, Ευρωβουλευτής, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Δεν έχει οριστικοποιηθεί προς το παρόν η ημερομηνία της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ. (σημ. ΚΕΝΤΡΙ: λέτε να μην συμφωνούνε οι συνιστώσες για το ποιόν θα στείλουνε;).
Και το ΛΑΟΣ; δεν θα στείλει κανέναν για ομιλία το ΛΑΟΣ; Φυσικά θα στείλει και μάλιστα όχι όποιον κι όποιον, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης αυτοπροσώπως θα έρθει άλλα θα μιλήσει σε στενή συγκέντρωση στην αίθουσα Διώνη, αύριο Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 6 μμ. Γιατί επέλεξε μια τόσο διακριτική παρουσία; Τι να σας πω, μπορεί κάποιοι με σκανδαλώδεις αποσπάσεις και προκλητικούς διορισμούς να φοβούνται μήπως πιάσει κανά ψιλόβροχο από κανά μπαλκόνι της πλατείας Μονοπωλίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...