Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ούτε ψύλλος στον κόρφο της...


Δεν θα ήθελα να είμαι με τίποτε στη θέση αυτής της κακομοίρας της Φεβρωνίας, της Πατριανάκου ντε. Ελάτε, μην κάνετε πως δεν την θυμάστε, είναι εκείνη η καλή κοπέλα, που προστάτεψε τους απρόσεχτους συναδέρφους της βουλευτές από το να ρίξουν λάθος ψήφο στην κάλπη της Βουλής, στην ψηφοφορία για την παραπομπή των Βατοπεδινών σε Ειδικό Δικαστήριο. Ναι βρε, αυτή που έβαζε τις ψήφους στην ...κωλότσεπη!!! Θυμηθήκατε τώρα;
Μετά, ανταμοίφθηκε για την μεγαλόψυχη προσφορά της, παίρνοντας την θέση του Καραχάλιου, έγινε Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ.

Ε, λοιπόν αυτή η καλή κοπέλα δεν είχε αφήσει πάνελ για πάνελ, που να μην πει ότι είναι εγκληματικό να γίνουν πρόωρες εκλογές στην δίνη διεθνούς οικονομικής κρίσης και όποιος της προκαλέσει είναι ανεύθυνος και δρα εγκληματικά εναντίον της χώρας και των Ελλήνων κτλπ, κτλπ...

Λογικά το ΠΑΣΟΚ θα έχει φτιάξει ένα σωρό spots με την φατσούλα της, να λέει ότι ο αρχηγός της είναι ανεύθυνος, επικίνδυνος, εγκληματίας. Δεν φαντάζομαι οι ΠΑΣΟΚοι να αφήσουν να χαθεί τέτοια ευκαιρία!!!

Τέρμα, είμαι σίγουρος ότι τηλεοπτικά τουλάχιστον θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια στις πράσινες διαφημίσεις... Πιό πολλές φορές κι από τον Γιωργάκη θα την βλέπουμε!!!

1 σχόλιο:

  1. Χιούμορ?Δεν μπορώ να την φαντασθώ να κάνει χιούμορ,γιατί ΔΕΝ της βγαίνει!Θα είναι όμως και υπερβολικό ΑΝ πω ότι την ελυπάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...