Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτός δηλώνει παρών, αλλά καλού-κακού ας κρατάει κι ένα απουσιολόγιο!!!


Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος βουλευτής Άρτας της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές, εάν τον επιλέξει το κόμμα του, εξεδήλωσε με ανακοίνωσή του στα ΜΜΕ ο γιατρός – ακτινολόγος Βαγγέλης Παπαδημητρίου.
O κ. Παπαδημητρίου δηλώνει «παρών» θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του κόμματος, δηλώνοντας :

"Η ευθύνη της βαριάς κληρονομιάς του ονόματος της οικογενείας μου με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία και την πατρίδα, μιας οικογένειας που πάντα με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία υπηρέτησε και υπηρετεί τον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα τα ασθενέστερα τμήματα του λαού μας, ήταν και είναι αδύνατο να μην έχει συνέχεια στην κεντρική πολιτική σκηνή, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία, όπου οι συμπατριώτες μου δοκιμάζονται σκληρά.

Καλώ εκείνους που συμφωνούν μαζί μου, που έχουν τις ίδιες αγωνίες και ανησυχίες για τον τόπο μας, καλώ όσους τοποθετούν πάνω από το ατομικό τους συμφέρον το γενικότερο, καλώ τον κάθε αρτινό προβληματισμένο πολίτη να μιλήσουμε, να τα βρούμε και να συμπορευτούμε.

Καλώ ιδιαίτερα τους θυμωμένους και απογοητευμένους οπαδούς της ΝΔ να μην εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας, να συναντηθούμε και πάλι στις επάλξεις, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενάντια σε όλους εκείνους που καπηλεύτηκαν και χρησιμοποίησαν τους αγώνες μας για ίδιον όφελος και για την πολιτική τους επιβίωση".


Βρε καλώστονε κι ας άργησε... Βαρύ το όνομα, ασήκωτο!!! Παλιά ο Ντίνος, μετά ο Λευτεράκης (ο πυροβολημένος ντε), μετά, μετά και ξαναμετά ο αιώνιος μεταξεταστέος Γιωργάκης και τώρα ο Βαγγελάκης...
Ώστε έτσι οι Αφοι Παπαδημητρίου, ο ένας θέλει δημαρχιλίκι, ο άλλος βουλευτιλίκι και ο τρίτος ετοιμάζει τον γιόκα του για εθνοπατέρα, μη τυχόν και χαθεί το γονίδιο...
Καλά που το αποφάσισες Βαγγέλη μου, γιατί εμείς οι θυμωμένοι και απογοητευμένοι ψάχναμε κάπου να ξεσπάσουμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...