Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Βγεν-Air θέλατε !!!


Δραστικά μειώνει τις πτήσεις από και προς Γιάννενα η νέα εταιρία Olympic Air. Από 29 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων θα έρχεται (και θα φεύγει) μόνο ένα αεροπλάνο, 78 μόλις θέσεων.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να αποδυναμώσει το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, αλλά και να προκαλέσει αναστάτωση σε όσους πετούν για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Το αεροδρόμιο, στην ουσία, θα είναι ανοιχτό μόνο το μεσημέρι, οπότε και θα γίνονται οι δύο πτήσεις των δύο εταιριών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή –της Aegean Airlines και της Olympic Air.
To πολυαναμενόμενο πρόγραμμα της διαδόχου εταιρίας της Oλυμπιακής, της Olympic Air, είναι αρκετά απογοητευτικό για τα Γιάννενα. Κι αυτό επειδή μειώνει δραστικά τις πτήσεις από και προς την πόλη. Τα αεροπλάνα της Olympic Air, από 29 Σεπτεμβρίου, θα πετάνε μόνο μια φορά την ημέρα! Από δύο και τρεις πτήσεις την ημέρα, λοιπόν, θα γίνεται μόνο μία, οδηγώντας εκ των πραγμάτων το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων –το οποίο υποτίθεται ότι εκσυγχρονίζεται για να δέχεται περισσότερους επιβάτες- σε αποδυνάμωση.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση που έκανε χτες η εταιρία στα τουριστικά γραφεία. Ο προγραμματισμός για μία πτήση την ημέρα από και προς τα Γιάννενα θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι 24 Οκτωβρίου, οπότε και λήγει για τις αεροπορικές εταιρίες η καλοκαιρινή σεζόν. Τα τουριστικά πρακτορεία δεν περιμένουν να αλλάξει κάτι δραστικά τη χειμερινή σεζόν, δεδομένου ότι η εταιρία είχε προειδοποιήσει ότι θα υπάρξουν περικοπές, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρώσει το επιχειρησιακό της σχέδιο.
από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...