Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

...και στην κορφή κανέλλα!!!


Κανείς δεν απάντησε σε τίποτα. Εξοργιστική αδιαφορία και των δύο (Καραμανλή και Παπανδρέου) προς τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά και προς τις ερωτήσεις του ενός προς τον άλλο.
Ο καθένας έλεγε αυτά που ήθελε να πει. Ανεξάρτητα από την ερώτηση. Με λίγα λόγια, ένας διάλογος...παράλληλων μονολόγων.

Φράσεις κλισέ, "ξύλινος" λόγος, επανάληψη των χιλιοειπωμένων, υπεκφυγές Παπανδρέου στο θέμα της Οικονομίας, απολογητικός Καραμανλής σε όλα τα θέματα.

Κι εσύ...λαέ βασανισμένε "έσπασες" τα μηχανάκια της AGB (αφού έτσι κι αλλιώς δεν είχες κι άλλη επιλογή με την κάλυψη σε εθνικό δίκτυο) για να παρακολουθήσεις...έναν εκπληκτικό διάλογο κωφών!

από Sir Alex

ΚΕΝΤΡΙ : Δεν μπορώ παρά να σχολιάσω την ουσιώδη διαφορά των δύο. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στην φωτογραφία, ο μεν Καραμανλής έχει μπροστά του μαύρο δερματόδετο ντοσιέ, ενώ ο Παπανδρέου έναν πράσινο, φτηνιάρικο φάκελο. Είναι άλλη μια απόδειξη το ποιός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει καλύτερα τις σημαντικές προκλήσεις της εποχής μας.
Ελπίζω σήμερα το βράδυ, ο Παπανδρέου να εμφανιστεί καταλληλότερα προετοιμασμένος. Όμως, προσοχή: Το ντοσιέ που θα κρατάει να μην είναι από δέρμα κροκόδειλου ή σαύρας ή κάποιου απειλούμενου είδους, γιατί κινδυνεύει να έχει διαρροές προς τους οικολόγους, που ξέρουμε πόσο ευαίσθητοι είναι σε τέτοια κρίσιμα ζητήματα...

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Αλέξανδρε
    Και βγάλε την λεκτική επαλήθευση από τα σχόλια, δεν προσφέρει τίποτα και παιδεύει περισσότερο εμάς που θέλουμε να σου αφήσουμε κάποιο σχόλιο, άσε που μερικούς τους αποτρέπει κιόλας...
    apneagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα.
    Το δερματόδετο ντοσιεδάκι μας μάρανε αγαπητέ.
    Επίσης όλο και κάποια πχιότητα είχε και το πρασινί του Γιωργάκη, σε ξεγελάει ο άτιμος.
    Χαρήκαμε για την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...