Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Όταν κάνεις μικροπολιτική στις πλάτες της ομάδας...

Έγραφα χθες ότι ο Καρίνος, ο Πρόεδρος του Αράχθου Παχυκαλάμου, λέει ειρωνικά ότι η Αναγέννηση Άρτας δεν θα έχει αντίπαλο στο γήπεδο. Και να τι εννοούσε λοιπόν...
Διαβάζω στο artasport:

"
Ένσταση
στην επιτροπή εφέσεων της Ε.Π.Ο. κατέθεσε χθες το μεσημέρι ο Άραχθος Παχυκαλάμου, για αντικανονική συμμετοχή της Αναγέννησης Άρτας την οποία η Ε.Π.Ο. συμπεριέλαβε, κατ΄ αρχήν με την κατάρτιση των ομίλων και στη συνέχεια με την κλήρωση, στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής που ξεκινά σε λίγες μέρες.
Οι κύριοι λόγοι που έγινε η ένσταση, σύμφωνα με το τρισέλιδο “δικόγραφο” που στάλθηκε από το δικηγόρο του Αράχθου στην επιτροπή εφέσεων, είναι ότι το Α.Φ.Μ που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι αυτό του ιδρυτικού σωματείου απ’ όπου νόμιμα θα μπορούσε να συμμετάσχει φέτος η Αναγέννηση στο πρωτάθλημα και ότι η Γενική Συνέλευση των ιδρυτικών μελών δεν έγινε, όπως καθορίζεται από τη νομοθεσία.
Η υπόθεση θα εξετασθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο που είναι μια τριμελής ομάδα αποτελούμενη από έναν δικαστή και δύο νομικούς συμβούλους. Η τελική απόφαση θα παρθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη."



Κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό:
Ας πούμε ότι η ΕΠΟ κλείνει τα αυτιά της στις πιέσεις και στα τηλεφωνήματα και στις παρεμβάσεις, που σίγουρα θα δεχτεί και θα κάνει δεκτή την ένσταση -μιας και κακά τα ψέματα, έχει δίκιο ο Καρίνος.
Τι θα γίνει τότε;
-Θα δοθούνε πίσω τα λεφτά από τα διαρκείας που πουλήθηκαν;
-Θα δοθούνε πίσω τα λεφτά από τις χορηγίες και τις "χορηγίες" που δοθήκανε;
-Θα παρθούνε πίσω τα ευχαριστώ από τον Διαμάντη-Βόιδαρο, που βρήκε την ντεμέκ λύση στο θέμα του Α.Φ.Μ.;

-Θα ζητήσουν ο Δήμαρχος και ο στρατός του συγγνώμην από τους φιλάθλους και από όλους τους Αρτινούς που αγαπάνε την ομάδα -αν τελικά η ΕΠΟ μας πετάξει εκτός πρωταθλήματος-, για την επιλογή τους να χρησιμοποιήσουν για άλλη μια φορά την Αναγέννηση για τα "κουκιά";

1 σχόλιο:

  1. Ολα μπορεί να δοθούν πίσω. Οι "χορηγίες" στο Δήμαρχο μέσω Παπαγιάννη και λοιπών δημαρχιακών ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...