Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ! ! !

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ


Μια επιταγή πέτσινη, χωρίς αντίκρισμα, που και στο δρόμο να βρεθεί δε σκύβει πλέον κανείς να την σηκώσει.

Είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Ο πολιτικός που βάλτωσε μέσα στα αδιέξοδα της ατολμίας του και της αναποφασιστικότητάς του.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/08/blog-post_8035.html


Ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να φθαρεί απ όσα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, πριν προλάβει να τον φθείρει η ίδια του η αντιλαϊκή πολιτική.

Είναι ο "ηγέτης" που παρέμεινε θεατής των εξελίξεων, θεατής των οικονομικών, των πολιτικών και των καιροσκοπικών λαμογιών που έθρεψε η παράταξή του καθ εικόνα και ομοίωση των ΠΑΣΟΚοθρεμμένων παλικαράδων.


Είναι αυτός που άφησε ασύδοτα τα κομματικά τσιράκια να αποδιαρθρώσουν την ήδη ασθενική εθνική οικονομία με εγκληματικές πολιτικές αποφάσεις και επικίνδυνες διαχειριστικές επιλογές, φροντίζοντας μόνο για τη διόγκωση των τραπεζικών τους λογαριασμών, και οδηγώντας στην απόλυτη πτώχευση τη χώρα που κυβέρνησε και τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της.

Είναι αυτός που με την ανοχή του ανέδειξε μια νέα γενιά παρασιτικών νεόπλουτων, καταπατώντας θεσμούς, περιφρονώντας ακόμη και τους πλέον στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας. Επεδίωξε να δώσει απάντηση στη σαπίλα του ΠΑΣΟΚ, δημιουργώντας τη δική του (νέας γενιάς) παρασιτική σαπίλα.

Είναι ο πρωθυπουργός που ανέχθηκε και άκριτα συμπορεύτηκε με το μηχανισμό της Ντόρας στην άσκηση μιας εξωτερικής πολιτικής που υποθήκευσε και αποδυνάμωσε περαιτέρω τη διεθνή θέση της χώρας του, και μάλιστα σε περίοδο κρίσιμων αποφάσεων για κορυφαίες εθνικές προτεραιότητες, συνεχίζοντας έτσι με απόλυτη αξιοπιστία το ενδοτικό έργο που εγκαινίασαν οι κυβερνήσεις του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.

Είναι ο "ηγέτης" που δεν είδε ότι η υπουργός του δεν άσκησε ελληνική εξωτερική πολιτική, αλλά προσωπική πολιτική ενδοτισμού και δημόσιων σχέσεων οικοδομώντας το προσωπικό της διεθνές προφίλ και κύκλο υποστηρικτών και αποδομώντας την Ελλάδα.

Είναι ο πολιτικός που μετά απ όλα αυτά έμεινε μόνος, παρατημένος απ όλους, ακόμη και από τους υπουργούς του, διότι την ανικανότητα πολλοί αγάπησαν στο βαθμό που εξυπηρέτησε τους άνομους σχεδιασμούς τους, τον ανίκανο όμως δεν τον αγάπησε κανείς.

Και τώρα παραδομένος και σκεφτικός, ετοιμάζεται να ΑΝΑΘΕΣΕΙ την εξουσία.

Σε ποιόν?

ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.



Αφού κοντολογίς έρχεται η σειρά του για ν αρχίσουν τα όργανα και στο δικό του το κόμμα, (όργανα που επί της ουσίας δεν σταμάτησαν ποτέ), καταδικάζοντας όμως σε μια ακόμη χειρότερη μοίρα την Ελλάδα.

Θα το επιτρέψουν αυτό οι έλληνες πολίτες???

Η διάθεσή τους είναι να μην το επιτρέψουν.

Και αυτή τη διάθεση την εξεδήλωσαν καθαρά με την πολιτική τους συμπεριφορά στις ευρωεκλογές.

Η αποστροφή τους στο σάπιο πολιτικό σύστημα ήταν κατηγορηματική και προφανώς μη αναστρέψιμη.
ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΚΕΝΤΡΙ: Πριν λίγα χρόνια, αυτό το κείμενο θα με έβρισκε αντίθετο, θα το έκρινα μηδενιστικό και ισοπεδωτικό. Σήμερα, με λύπη πιάνω τον εαυτό μου να το διαβάζει και να κουνάει το κεφάλι συμφωνώντας με τα γραφόμενα.
Αυτός ο κύκλος έκλεισε, αφήνοντας πολλές ανοιχτές πληγές για την χώρα και τους πολίτες. Αυτό που τώρα απαιτείται είναι η ανάδυση εναλλακτικής λύσης, που θα επουλώσει, θα ξαναδώσει ελπίδα και θα οδηγήσει προς τα μπρος...

1 σχόλιο:

  1. Έρχονται τα χειρότερα. Διαβάστε εδώ ένα συγκλονιστικό άρθρο:
    http://olympia.gr/2009/09/06/pasok-elections-2009/#comment-5250

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...