Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Φουγάρο ο Νομάρχης Άρτας!!!


Κακό πράγμα η εξάρτηση και όπως βλέπετε, ο Παπαβασιλείου δεν μπορεί να αποχωριστεί στιγμή το τσιγάρο...
Δεν διστάζει κιόλας να παρανομήσει, καπνίζοντας μέσα στο κατάμεστο από πλήθος κόσμου Σ.Ε.Φ., στην κορυφαία εκδήλωση των απανταχού Ηπειρωτών
"Η πίτα του Ηπειρώτη".
Χιλιάδες Ηπειρώτες από το λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά κι άλλα μέρη της χώρας ταξιδεύουν στην Αθήνα για το μεγάλο αυτό event
και πλημμυρίζουν τις κερκίδες του Σταδίου και φαντάζομαι αν όλοι τους είχαν την φαεινή ιδέα να κάνουν ένα τσιγαράκι, εκεί θα γινότανε θάλαμος αερίων.
Και να 'λεγες ότι ήταν κάπου απόμερα, να πω άστο να πάει... Δύο θέσεις πίσω από τον Παπούλια ήταν ο αθεόφοβος, στο κεντρικότερο σημείο του Σταδίου. Η φωτογραφία ξανά αδιάψευστος μάρτυρας:
Μπράβο Νομάρχη, ωραίο παράδειγμα δίνεις στους νέους, αλλά και στους υπαλλήλους των υπηρεσιών σου!!!
Κρίμα τα ωραία σου λόγια για την αντικαπνιστική εκστρατεία και για την παραβίαση των δικαιωμάτων του παθητικού καπνιστή.
Αλλά αυτά ισχύουν για τους άλλους, για το πόπολο, εσύ είσαι εξουσία και υπεράνω...
Για μαζέψου λίγο, το έχεις παρακάνει με το να φαντάζεσαι ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις, όπου το θέλεις και σε όποιον το θέλεις.
Σε πήραμαν χαμπάρι και τσινάμε!!!

3 σχόλια:

  1. Ρε συ Γιώργη, ρεζίλι μας έκανες με το παταλιακό σου το φούμαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειαζεσαι καποιον για να πολεμας γιατι νιωθεις
    καλα.Αυτο ομως ειναι αρρωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη η ευθύνη του Νομάρχη καθώς θα έπρεπε να είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους και να προωθεί μια εικόνα χωρίς τσιγάρο – όπως αρμόζει σε κάποιον που είναι υπέρμαχος της εκστρατείας για τον περιορισμό του τσιγάρου. Στα λόγια λοιπόν καλός είναι αλλά από ότι φαίνεται στις πράξεις όχι. Αντιεπαγγελματικό σίγουρα και απαράδεκτο για κάποιον που θέλει να έχει και τον τίτλο του νομάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...