Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Οι κοπρίτες της Εκάλης!!!

Σας είπα πριν ότι έχει και σοσιαλιστικό πνεύμα η κοπριτολογία του Πάγκαλου
Α, όλα κι όλα, όταν ο αντιπρόεδρός μας, ο Πάγκαλος τα χώνει, δεν κάνει διακρίσεις, δεν μασάει τα λόγια του...

Κοπρίτης αυτός που διορίστηκε και μένει στον Ταύρο, κοπρίτης κι αυτός που μένει στην Εκάλη!!!


Πάλι στην apnea.gr, όπως και πριν, "ψαρεύω" ότι κι αυτή η κοπρίτισσα (μη βαράς Γιάννα, ο Θόδωρος σε λέει έτσι, όχι ο άντρας σου -αυτός σε λέει αλλιώς-, ο άλλος ο Θόδωρος, ο χοντρός) χώθηκε στο Δημόσιο και δεν ξεκουνιέται με τίποτα!!!
Λέει λοιπόν η ανάρτηση:

Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου...


Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον δίνει σε φιλανθρωπίες...
Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου διορίστηκε από τον Θόδωρο Πάγκαλο πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998, λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά (βαρέα ένσημα; πότε θεμελιώνει δικαίωμα σύνταξης;) και άλλα δικαιώματα που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η κυρία Αγγελοπούλου έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να αμείβεται, ωστόσο εισπράττει κανονικά το μισθό της από το υπουργείο Εξωτερικών τα τελευταία 13 χρόνια, ακόμη και μετά τη λήξη της αποστολής της με το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για τη μακροβιότερη πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή κάποια συμμετοχή της σε διπλωματικές προσπάθειες της χώρας τα τελευταία χρόνια.


Αντί να καταθέτει τα χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η κυρία Αγγελοπούλου προκειμένου να μην επιβαρύνει το προϋπολογισμό της «χρεοκοπημένης» Ελλάδας προτιμά να δίνει τα χρήματα σε φιλανθρωπίες και φυσικά να εξασφαλίζει έκπτωση φόρου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ένας ακόμη λόγος που η κυρία Αγγελοπούλου δεν παραιτήθηκε της θέσης είναι ότι κράτησε το διπλωματικό διαβατήριο που της εξασφαλίζει επαφές με τους «Αθανάτους» της ΔΟΕ και αξιωματούχους ξένων χωρών.

Το διορισμό της κυρίας Αγγελοπούλου έκανε ο τότε υπουργός Εξωτερικών και νυν αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος!

Καλή σύνταξη κυρά-Γιάννα!!!

1 σχόλιο:

  1. Τα σχολια για την εν λογω Κυρια ειναι απρεπα και δεν της αξιζουν ,ειναι μια αξιολογη γυναικα η οποια εκπροσωπησε με ικανοτητα και αξιοπρεπεια την Ελλαδα. Η ετησια αμοιβη την οποιαν ανεφερεται δεν
    αποτελει την αξια ουτε δυο συνολων με τα οποια
    συνηθως ντυνεται. Η αθλιοτης και απαξιωσι ειναι
    χαρακτηριστο των ΑΘΛΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...