Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Οι έμποροι συναντιούνται στην Άρτα...

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.), ου έχει έδρα στα Γιάννενα, έστειλε Δελτίο Τύπου που καλεί τα μέλη του-Εμπορικούς Συλλόγους σε Γ.Σ. στην Άρτα:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΕΣΒΔΕΝ

Την Κυριακή 30-1-2011 , ώρα 10:00 πμ, στην Άρτα, στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ- Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας ( περιφερειακή οδός Άρτας – Ιωαννίνων ), θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ).
Το Δ.Σ. θεωρεί την Γ.Σ. καθοριστικής σημασίας και προσδοκά οι εμπειρίες, οι απόψεις και οι αποφάσεις των συναδέλφων Αντιπροσώπων από τις διάφορες πόλεις της Β/Δ Ελλάδας να αναβαθμίσουν τη δουλειά της Ομοσπονδίας μας, τόσο ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική Κυβέρνησης και Τρόικας , όσο και απέναντι στις κοινές δράσεις υπεραγορών και ΕΣΕΕ.

ΚΕΝΤΡΙ: Φαντάζομαι τα κυριότερα πράγματα που έχουν να συζητήσουνε είναι η τεράστια πτώση του τζίρου, τα ψηλά ενοίκια, ο ανταγωνισμός από αλυσίδες-γίγαντες (IKEA, JUMBO κτλπ), αλλά κι απ' τα κινέζικα, που και παίρνουνε πελατεία και κρατάνε σε ψηλά επίπεδα τα ενοίκια, όλα όσα δηλαδή τους οδηγάνε σε ακόμη χειρότερη κατάσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...