Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μιλήστε στο κινητό δωρεάν...

Τώρα που η κρίση δεν μας αφήνει περιθώρια για χουβαρνταλίκια και πρέπει να στίψουμε το μυαλό μας για το πώς να κάνουμε οικονομία, αναδημοσιεύω μια πολύ χρήσιμη ανάρτηση που είδα στο apnea:

Μάθε ποιοι έχουν το ίδιο πακέτο καρτοκινητής για να μιλάς και να στέλνεις μηνύματα δωρεάν.

Έχεις What’s Up, Vodafone CU ή Wind F2G και θέλεις να μάθεις ποιοι από τους φίλους και τους γνωστούς σου χρησιμοποιούν το ίδιο πακέτο καρτοκινητής ώστε να μιλάς και να ανταλλάσσεις μαζί τους μηνύματα δωρεάν; Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία και εξοικονόμησε χρήματα!

Η αποστολή των γραπτών μηνυμάτων είναι...δωρεάν και για τα τρία πακέτα καρτοκινητής.

* Από καρτοκινητό Cosmote What’s Up στέλνουμε γραπτό μήνυμα στο 1314 γράφοντας τον τηλεφωνικό αριθμό που θέλουμε να μάθουμε αν είναι What’s up προσθέτοντας μπροστά τα γράμματα «WU», παράδειγμα WU 6971234567 στο 1314.

* Από καρτοκινητό Vodafone CU στέλνουμε γραπτό μήνυμα στο 1253 γράφοντας τον τηλεφωνικό αριθμό που θέλουμε να μάθουμε αν είναι CU παράδειγμά, 6941234567 στο 1253.

* Από καρτοκινητό Wind F2G στέλνουμε γραπτό μήνυμα στον αριθμό 1274 γράφοντας τον τηλεφωνικό αριθμό που θέλουμε να μάθουμε αν είναι F2G, παράδειγμα 6931234567 στο 1274.

ΚΕΝΤΡΙ: Εγώ πάντως δεν το ήξερα και ήδη βρήκα δυο φίλους που από δω και μπρος δεν θα τσιγγουνεύομαι να μιλάω για σοβαρά πράγματα μαζί τους στο τηλέφωνο, όπως αν ξέρουνε τη μικρούλα που έπινε σφηνάκια χτες το βράδυ στο Capital...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...