Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Live Αγκάθι Rock Bar

Με χαρά μου δημοσιεύω ένα mail που πήρα και αφορά το promotion μιας μουσικής εκδήλωση στο "Αγκάθι Rock Bar"...
Επειδή είμαι ΚΕΝΤΡΙ, σιγοντάρω κάθε τι που τσιμπάει!!!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ)
ACOUSTIC LIVE SOLO στην Άρτα, το Σάββατο 22-1-2011
Αγκάθι Rock Bar, Φιλελλήνων 50.
Ώρα έναρξης: 21.00

Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των πολύ αγαπημένων μας Διάφανων Κρίνων) επιστρέφει στην Άρτα για μια μοναδική solo εμφάνιση ιδιαίτερης απόλαυσης με κοινό τους άξονα την επικοινωνιακή τροβαδόρικη διάθεση και την αγάπη του για την ποίηση στην rock μουσική.
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Θάνο Ανεστόπουλο δεν χρειάζονται.
Επί 20, περίπου, χρόνια η φωνή του αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρική, εκφραστική, έντονα φορτισμένη και, συνήθως, μελαγχολική, κράτησε συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους μέχρι και το τέλος της πορείας των Διάφανων Κρίνων, στις αρχές του 2009.
Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, ο Θάνος επέστρεψε με την παράσταση "Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδούν" και τώρα δουλεύει πάνω στην επερχόμενη solo δισκογραφική δουλειά του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη, αποσπάσματα από την οποία θα παρουσιαστούν σε αυτή την μοναδική εμφάνισή του.
Όπως προαναφέραμε, θα παρουσιαστούν καινούργια τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Θάνου Ανεστόπουλου, μαζί με αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών - όπως ο Nick Cave, οι Tindersticks, ο Neil Young, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι - καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από καταραμένους ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη, Λίνο Ιωαννίδη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.)
LIVE
ACOUSTIC SOLO
ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΕΝΤΡΙ: Επειδή κάποιοι μπορεί να μη ξέρουν που βρίσκεται το Αγκάθι Rock Bar, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από παλιά μονοκατοικία που παλιά ανήκε σε παλιό πολιτικό, που την πούλησε σε παλιά οικογένεια κρεατεμπόρων, που έχουν εργοστάσιο σε παλιό Δήμο της Άρτας και τώρα την γκρέμισαν για να φτιάξουν μια παλιοπολυκατοικία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...