Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η Vegera του Κορυδαλλού!!!


Σας έλεγα τις προάλλες για το τσιγαρόσημο, που ερχεται να ξεπλύνει τη ντροπή της αδυναμίας της κυβέρνησης να περιφρουρήσει τους νόμους που η ίδια ψηφίζει...
Ξέχασα όμως να σας πω το χειρότερο: Όχι μόνο παραδέχεται αυτή η Κυβέρνηση, ότι δεν μπορεί να τηρήσει τη νομιμότητα, αλλά κάνει ρελάνς στον αντιπρόεδρό της, τον Πάγκαλο και παραδέχεται ότι οι υπάλληλοι των ελεγκτικών μηχανισμών εκτός από κοπρίτες είναι και κλέφτες, γιαυτό "Ο φόρος θα επιβάλλεται µε βάση τα τετραγωνικά µέτρα που καταλαµβάνουν τα συγκεκριµένα κέντρα διασκέδασης και όχι µε βάση τον τζίρο των καταστηµάτων, για να αποφευχθούν περιπτώσεις συναλλαγής µε τους ελεγκτικούς µηχανισµούς, που θα αναλάβουν την τήρηση του νόµου."!!!

Αν δηλαδή ο φόρος-χαράτσι έμπαινε ανάλογα με τον τζίρο (που θα 'ταν και το λογικό), οι δημόσιοι υπάλληλοι των ελεγκτικών μηχανισμών θα το 'γλυφαν το κουτάλι με το μέλι, αυτό μας λέει η Κυβέρνηση!!!
Άρα, αφού ρόλο θα παίζουν μόνο τα τετραγωνικά κι όχι ο τζίρος των μαγαζιών για το χαράτσι του τσιγαρόσημου, η δίκαιη Κυβέρνηση αποφασίζει και διατάζει πως ο Λάμπρος με τον Κορυδαλλό θα πληρώνει όσα κι ο Κώστας με τη Vegera!!!

Αφερίμ εφέντ και φτου σας μη σας βασκάνω λεβέντες μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...