Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πιο εύκολα τα Awacs απ' τα σκουπιδιάρικα...


Πήρα το παρακάτω mail σαν σχόλιο σε ανάρτηση της Δευτέρας.
Δεν το πειράζω καθόλου, ούτε διορθώνω τίποτε, σας το δίνω, όπως ακριβώς το πήρα:


"Φίλε μου παρακολουθώ τις αναρτήσεις σου αρκετά συχνά. Να σ΄ενημερώσω για την επίσκεψη του Γκούβα ( αντιδήμαρχου καθαριότητας) που έκανε σήμερα στους υπαλλήλους της καθαριότητας.Με το που παρουσιάστηκε εκεί ούτε χρόνια πολλά ούτε τίποτα ,ξερά τους είπε τ' όνομά του και την ιδιότητά του και νόμισε ότι μιλούσε σε φαντάρους .Ο άνθρωπος δεν έχει καμιά γνώση απο διοίκηση ανθρώπων. Έδειξε οτι δεν έχει καμιά γνωση του αντικειμένου για το οποίο διορήστηκε , απείλεισε τους υπαλλήλους οτι θα τους στέλνει την αστυνομία για να τους ελέγχει για να κάνουν σωστά την δουλειά τους .
Οι άνθρωποι του λέγαν τα προβλήματά τους (πχ δεν υπάρχει προσωπικό , έχουν όλοι μαζί 500 ημέρες υπόλοιπο Άδειας κ.α.) και έκανε οτι δεν τους άκουγε .
Τέλος πάντων απο Δευτέρα που θα βάλει κατα πάσα πιθανότητα το προγραμμά του θα γίνεται ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ στου Αρτινούς δρόμους.
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος θα σταματήσει και την ανακύκλωση γιατί δεν συμφέρει.

Ευχαριστώ
Με τις υγείες μας"

ΚΕΝΤΡΙ
: Για το νέο αντιδήμαρχο πραγματικά δεν ξέρω τίποτε πέρα απ' όσα έχω διαβάσει στο βιογραφικό του...

Λόγω οικογενειακής μου ...προϊστορίας έχω μεγάλη εκτίμηση στους πιλότους μας και θεωρώ ότι για να τα καταφέρουν εκεί πάνω, πρέπει πρώτα απ' όλα να 'ναι ισορροπημένοι άνθρωποι και μετά τεχνίτες της πτήσης!!!

Γιαυτό θέλω να πιστεύω ότι αν είχε πραγματικά τέτοια συμπεριφορά, ήταν περισσότερο από το άγχος του να τα βγάλει πέρα στο δύσκολο πόστο που ανέλαβε και ίσως από κάποια προκατάληψη, λόγω αρνητικών πληροφοριών που πήρε από κάποιους ...παλιότερους...
Βλέπετε, είναι εύκολο όταν τα κάνεις μαντάρα, να τα ρίχνεις στους από κάτω σου, για να γλυτώνεις εσύ τις γκρίνιες...

Πάντως, αν δοκιμάσει κάποιος να εφαρμόσει στρατιωτική πειθαρχία σε ανθρώπους, που πρέπει να είναι πάνω απ' όλα συνεργάτες του, τότε σίγουρα η αποτυχία είναι εξασφαλισμένη.
Και μην ξεχνάμε, ότι αν το δημόσιο αξίωμα αρχίζει να στολλάρει, δεν υπάρχει ejection seat για σωτηρία!!!

2 σχόλια:

  1. Μου θύμισε έναν Ανθύπα στον Έβρο που έλεγε ότι "για όλα τα στραβά στα Ελληνικά Στρατά, οι ευθύνες πάν πάν-πάν-πάν-πάν μέχρι εκεί που δε τολμάει ν' αγγιούξ κανένας κι οι καμπάνες παν κατ-κατ-κατ-κατ μέχρι να βρούνε στο κωλοφάνταρο".
    Μεταφορά τεχνογνωσίας να το πω;;;

    ΥΓ: Τα ουζάκια εννοείται ότι ισχύουν... τα χριστούγεννα χαθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια συμπεριφορά είχε και ο παρατρίχα-νομαρχοδήμαρχος και γι' αυτό έφυγε νύχτα χωρίς αστέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...