Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Η Dream Team του Παπαλέξ!!!

Το διάβασα στην ΗΧΩ, που το είχε με κάθε επισημότητα και με τόση σιγουριά, που το έβγαλε και στο πρωτοσέλιδο, όπως βλέπετε:


Για τους περισσότερους απ' αυτούς (Τσιρογιάννη, Βασιλάκη, Νικολάου, Γκούβα, Γεωργίου) ήταν ήδη γνωστό, απλά τώρα συμπληρώθηκαν και τα υπόλοιπα ονόματα...
Αντιγράφω λοιπόν από την εφημερίδα το who-is-who του καθενός, για να τους μάθουμε σιγά-σιγά:

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο γνωστός δικηγόρος κ. Θωμάς Τσιρογιάννης. Ο κ. Τσιρογιάννης γεννήθηκε στους Χαλκιάδες Άρτας. Δικηγόρος, ασκεί την δικηγορία στην Άρτα από το 1983. Εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας και διετέλεσε Ταμίας και Γενικός Γραμματέας από το 1987 μέχρι το 2005.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, η πρώτη σε ψήφους η κ. Βικτωρία Βασιλάκη Μητρογιώργου, στις εκλογές του Νοεμβρίου, υπάλληλος του ΙΚΑ, γεννήθηκε το 1956 στην Άρτα όπου και διαμένει. Σπούδασε επισκέπτρια υγείας και ανώτερη νοσηλευτική. Ειδικεύτηκε σε διάφορους τομείς υγείας και ασχολείται πολλά χρόνια με τα κοινά, πολιτιστικά και φιλανθρωπικά.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, ο κ. Γιάννης Νικολάου. Έίναι απόφοιτος ΚΑΤΕΕ Αθήνας, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι μέλος του Συλλόγου Αρτινών σπουδαστών Αθήνας. Εργάζεται στην υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου Άρτας. Έχει 12ετή θητεία ως Πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσουργών, Αντιπρόεδρος ΤΕΔΚ Άρτας, Πρόεδρος Συμβουλίου περιοχής Δ. Τζουμέρκων.

Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Χρήστος Γεώργος, εκπαιδευτικός, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Ανέζας, συνδικαλιστής στο χώρο της Α’θμιας Εκπαίδευσης. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Άρτας. Τακτικό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας. Εκλεγμένο μέλος, ως εκπρόσωπος της Ηπείρου, του Πανελλαδικού Συμβουλίου της ΠΑΣΚ εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αντιδήμαρχος για το Πράσινο και την Καθαριότητα, ο κ. Θεόδωρος Γκούβας. Σε ένα χώρο που απαιτεί συνέπεια και πειθαρχημένη δουλειά, αυτό της Καθαριότητας, ο Γ. Παπαλέξης επέλεξε τον κ. Γκούβα, που διετέλεσε πιλότος στην Πολεμική Αεροπορία. Ο κ. Γκούβας γεννήθηκε στην Άρτα όπου και διαμένει. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ικάρων στο Τμήμα Ιπταμένων. Υπηρέτησε ως Ιπτάμενος Αξ/κός σε πολεμικές μοίρες αεροσκαφών και Διοικητής της Πολ. Μοίρας. Υπηρέτησε και ως τμηματάρχης Συμμαχικών Υποθέσεων στο ΓΕΑ.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Ιωάννης Κοτσαρίνης, προερχόμενος από τον πρώην Δήμο Αμβρακικού. Πρόκειται για ένα Τομέα τον οποίο και ο ίδιος ο Γ. Παπαλέξης τον γνωρίζει καλά αφού είναι ο ίδιος Μηχανικός. Ο κ. Κοτσαρίνης γεννήθηκε στην Ανέζα το 1962 όπου και διαμένει. Είναι ταχυδρομικός υπάλληλος και ασχολείται από τα παιδικά του χρόνια με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.

Τέλος, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτόμων Δράσεων, ο κ. Φώτης Γεωργίου, στενός συνεργάτης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη. Ο κ. Φώτη Γεωργίου γεννήθηκε στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας το 1964. Είναι Γραμματέας Νεολαίας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγίου Σπυρίδωνα, Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγίου Σπυρίδωνα και Γραμματέας Δημοτικής Οργάνωσης Δήμου Φιλοθέης 2003-2005."

Το αν είμαι αντιπολιτευόμενος ή όχι, δεν χρειάζεται να σας το πω, το ξέρετε καλύτερα κι από μένα...
Όμως, μα την αλήθεια, ελπίζω να τα καταφέρουνε, γιατί δεν έχει άλλα περιθώρια ο τόπος μας. Ξέρω ότι η κατάσταση θα είναι πολύ μπερδεμένη στην αρχή, αλλά πρέπει σύντομα, πάρα πολύ σύντομα να πάρει μπρος το πράγμα.

Γιαυτό, η περίοδος ανοχής θα είναι πάρα πολύ μικρή, πρέπει σύντομα να αρχίσουν να δείχνουν αποτελέσματα...

Αν όμως αποδείξουνε ότι είναι μια απ' τα ίδια, τότε να μην έχουν καμιά αμφιβολία για το κράξιμο που θα φάνε!!!

Οι Αρτινοί δεν αντέχουν κι άλλες κοροϊδίες...

Σιδηροκέφαλοι λοιπόν και στρωθείτε στη δουλειά μάγκες...

Η Άρτα θέλει δουλειά κι αποτελέσματα, από μεγάλες κουβέντες είναι χορτάτη και μπουχτισμένη...

P.S. Ξέρω, ξέρω, φαντάζεστε ότι κάτι έπαθα, πολύ καλός και ανεκτικός ακούγομαι, αλλά μην ανησυχείτε, μόλις χάνεται ο Δρ. Τζέκιλ, εμφανίζεται ο κ. Χάιντ.
Νάτος, τον ακούω, έρχεται και φωνάζει:
Ωραίο το βιογραφικό του αντιδήμαρχου
Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτόμων Δράσεων. Ό,τι πρέπει για να γνωρίζει τα νεοΠΑΣΟΚΙΚΑ open gov και green horses!!!
Ο Φώτης ο Γεωργίου μπορεί να μην ξέρει άλλα πράγματα, αλλά είναι κομματικοδίαιτος ως το κόκκαλο
...
Σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι στενός συνεργάτης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Τσιρώνη, Γραμματέας Νεολαίας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγίου Σπυρίδωνα, Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγίου Σπυρίδωνα και Γραμματέας Δημοτικής Οργάνωσης Δήμου Φιλοθέης 2003-2005!!!
Άρα ο καταλληλότερος για τη θέση...
Να μην ξεχάσω και τον αγαπητό Γιάννη
Κοτσαρίνη. Σαν ταχυδρομικός υπάλληλος που είναι γνωρίζει πολύ καλά πώς να είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών!!!
Εκτός κι αν έπρεπε οπωσδήποτε να μπει κάποιος για λόγους ισορροπίας από τον Δήμο Αμβρακικού, οπότε πάω πάσο!!!
Έτσι κι αλλιώς όμως, όλοι αυτοί μάλλον διακοσμητικοί προβλέπεται να είναι, μιας και ο πραγματικός πυρήνας της διοίκησης, δηλαδή ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης και οι 6 Ειδικοί Σύμβουλοι και Επιστημονικοί Συνεργάτες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα...

1 σχόλιο:

  1. Φίλε μου παρακολουθώ τις αναρτήσεις σου αρκετά συχνά. Να σ΄ενημερώσω για την επίσκεψη του Γκούβα ( αντιδήμαρχου καθαριότητας) που έκανε σήμερα στους υπαλλήλους της καθαριότητας.Με το που παρουσιάστηκε εκεί ούτε χρόνια πολλά ούτε τίποτα ,ξερά τους είπε τ' όνομά του και την ιδιότητά του και νόμισε ότι μιλούσε σε φαντάρους .Ο άνθρωπος δεν έχει καμιά γνώση απο διοίκηση ανθρώπων. Έδειξε οτι δεν έχει καμιά γνωση του αντικειμένου για το οποίο διορήστηκε , απείλεισε τους υπαλλήλους οτι θα τους στέλνει την αστυνομία για να τους ελέγχει για να κάνουν σωστά την δουλειά τους .
    Οι άνθρωποι του λέγαν τα προβλήματά τους (πχ δεν υπάρχει προσωπικό , έχουν όλοι μαζί 500 ημέρες υπόλοιπο Άδειας κ.α.) και έκανε οτι δεν τους άκουγε .
    Τέλος πάντων απο Δευτέρα που θα βάλει κατα πάσα πιθανότητα το προγραμμά του θα γίνεται ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ στου Αρτινούς δρόμους.
    Το καλύτερο το άφησα για το τέλος θα σταματήσει και την ανακύκλωση γιατί δεν συμφέρει.

    Ευχαριστώ
    Με τις υγείες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...