Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Νίκο βάλε veto!!!


Πω, πω, ντροπής πράγματα!!!
Παλιά θέλαμε να πάμε στο καφενείο των αδερφών Γκίζα στην Κασσοπίτρα να παίξουμε κανά τάβλι και λέγαμε: "Πάμε στον Μπάο" (ξέρουν οι Αρτινοί...)
.
Μετά, ο Νίκος άνοιξε μαζί με άλλους κεντρικό cafe στο Μονοπλιό και επειδή ήταν κάτω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ και ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του τότε βουλευτή της ΝΔ και υφυπουργού Υγείας, του Παπαγεωργίου λέγαμε: "Πάμε στη Ρηγίλλης". Βοηθούσε και ότι ο Νίκος είναι γαλάζιος αγροτοπατέρας...

Και τώρα, τι συμφορά είναι αυτή που τον βρήκε; Βγαίνει ο Σαμαράς και λέει ότι θα φύγει από τη Ρηγίλλης και θα μετακομίσει στη Λεωφόρο Συγγρού; Δηλαδή όταν θέλουμε να πάμε στο Ilcontro θα λέμε: "Πάμε στην Συγγρού"; Α, όλα κι όλα δεν γίνονται τέτοια πράγματα!!!

Φαντάζεστε τι καζούρα θα πέφτει από τα πειραχτήρια του Μονοπλιού; Νίκο βάλε veto στον Σαμαρά και πες του ότι το πολύ-πολύ του επιτρέπεις να μετακομίσει στη Λαχαναγορά στου Ρέντη, πουθενά αλλού!!!

1 σχόλιο:

  1. Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 16/7/2010 η πρώτη φάση κατάθεσης αιτήσεων για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών Bachelor και Higher National Diploma (HND) του Mediterranean College, που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2010. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν στους συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς φορείς από τη Μ. Βρετανία ώστε να περάσουν από την πρώτη αξιολόγηση (first screening).



    Η έγκαιρη κατάθεση της αίτησης εξασφαλίζει στον υποψήφιο φοιτητή τη δυνατότητα κατοχύρωσης θέσης στο πρόγραμμα σπουδών που επιθυμεί, ενώ του παρέχει και τη δυνατότητα επιλογής πρωινού ή απογευματινού τμήματος. Επισημαίνεται ότι η κατάθεση της αίτησης δεν σημαίνει αυτόματη εισαγωγή στο πρόγραμμα καθώς ο υποψήφιος φοιτητής, μετά την κατάθεση της αίτησής του, πρέπει να υποβάλλει και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να περάσει από την καθιερωμένη συνέντευξη (interview).



    Τα προγράμματα Bachelor προσφέρονται σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, μέσω συμφωνίας ακαδημαϊκής δικαιόχρησης (franchise agreement), που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...