Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ξέρουνε από fair-play οι μονομάχοι της Άρτας;


Αυτή την ώρα οι δυό πράσινοι μονομάχοι για τον Δήμο της Άρτας ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια της Ιπποκράτους, να βρούνε τους υπεύθυνους για τα πράσινα χρίσματα.
Η αρχική ιδέα ήταν να ανέβουν με το ασανσέρ (αφήστε τις κακίες, εδώ χωράει ο Πάγκαλος, δεν θα χωρέσει ο Πάνος;), αλλά φοβήθηκαν μην γίνει καμιά διακοπή ρεύματος και μέχρι να τους έβγαζαν, θα 'χαμε σφαγές και κεφαλοκλειδώματα!!!

Αποφάσισαν λοιπόν ν' ανέβουν από τα σκαλιά (αφήστε τις κακίες, άμα είναι για το χρίσμα, φτερά βγάζει ο Πάνος), αλλά και πάλι πρέπει να 'ναι προσεκτικοί, για τυχόν τρικλοποδιές και δήθεν ατυχήματα (ουπς sorry, σ' άμπωξα;)

Τέλος πάντων θα δούνε τον Ξυνίδη και τους υπόλοιπους, αλλά μη φαντάζεστε ότι θα δούνε και άσπρο καπνό...

Μπα, δεν θα τους το πούνε τώρα, για την ώρα θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει αντάρτικο, ότι η τελική επιλογή θα γίνει αποδεκτή κι απ' τους δυό.

Βλέπετε, "τους έμασαν τα σημάδια" εκεί στην Ιπποκράτους, μ' αυτά που βλέπουν τα ματάκια τους: Πράσινο φάκελο ο Πάνος που καταγγέλλει τον Γιάννη για μπήξε και δείξε, πράσινο φάκελο ο Γιάννης που καταγγέλλει τον Πάνο για δείξε και μπήξε!!!

Και μιλάμε για χοντρούς φακέλους, ασήκωτους, πάει η καταγγελία για μιζοκαταστάσεις σύννεφο...

Θέλουν λοιπόν στην Ιπποκράτους "να τους κάνουν να ρίξουν τους τόνους, να μην πληγώνεται η παράταξη", να μην ξεσκίζει ο ένας τον άλλον, γιατί τότε με τι μούτρα θα πάνε να ζητήσουνε ψήφο; Και πώς το ΠΑΣΟΚ, που του τρέχει η διαφάνεια και η κάθαρση απ' τα μπατζάκια, θα χρίσει εκλεκτό, που θα 'ναι τόσο "λασπωμένος";

Θα τους ζητήσει λοιπόν ο Ξυνίδης να δώσουν τα χέρια, να κηρύξουνε ανακωχή, σεβασμό στις κεντρικές αποφάσεις και το κυριότερο: Αυτός που θα μείνει απ' έξω, να στηρίξει έμπρακτα τον εκλεκτό...

Κι άντε και του 'καναν το χατήρι και του το υποσχέθηκαν, εσείς τι λέτε, θα το κάνουνε;

Ωχ, ωχ, τι έχουν να δούνε τα ματάκια μας και ν' ακούσουνε τ' αυτιά μας!!!

1 σχόλιο:

  1. Ολοι ίδιοι είναι...οι κόκορες στο κοτέτσι δεν μάχονται για να είναι καλά οι κότες αλλά για να πηδήξουν τις περισσότερες απο αυτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...