Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Και σ' ανώτερα, Αντώνη!!!


Στην αρχή το άκουσα μα δεν το πίστεψα...
Μετά από 2-3 μέρες ένας φίλος απ' τα Γιάννενα μου 'πε πως το γράφει ο
ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ και λίγο πιο μετά το διάβασα με τα ματάκια μου στην ΑΞΙΑ...
Δεν μπορεί να το 'βγαλαν απ' το μυαλό τους, κάπου θα στηρίζονται, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά...

Η είδηση λιτή μα περιεκτική: "Ο Αντώνης ο Κολιάτσος διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο του Καχριμάνη"...

Δηλαδή από τον συγκάτοικο Τέλη, πάμε τώρα για Αντουάν;

Επιτέλους, η κάθαρση στη ΝΔ είναι γεγονός, η ανανέωση γίνεται πραγματικότητα!!!

Τόσα χρόνια καθηγητής, ασφαλιστής, χρηματιστής, Πρόεδρος ΝΟΔΕ, κομματάρχης ΠΟΛΑΝ, τόσα χρόνια διάφανης πορείας δεν πήγαν στον βρόντο...

Και σ' ανώτερα, Αντώνη!!!

1 σχόλιο:

 1. Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


  Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

  Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

  Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

  Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

  Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...