Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Είναι σκληρή η ανεργία Πάνο μ'...


Το παρακάτω κείμενο-καταγγελία εναντίον του Δήμαρχου Άρτας Πάνου Οικονομίδη δημοσιεύτηκε στο troktiko και αφού την διαβάσετε, θα 'θελα να πω κι εγώ δυό λόγια:

"ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ STAGE ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ.

ΣΤΙΣ 29-6-2010 ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14-7-2010, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 232, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ», ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ.

(ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΔΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΟΡΟΦΟ ΣΕ ΟΡΟΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ, ΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΝ «ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΣΗ»…
ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ! ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟ, ΓΙΑΤΙ ..."Ή ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΘΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ"…)

ΣΤΙΣ, 14-7-2010, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!

ΙΔΟΥ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!!!"

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΑ STAGE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΣ"


ΚΕΝΤΡΙ: Λοιπόν, το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Άρτας στην τελευταία του συνεδρίαση.
Το έφερε ο ίδιος ο Δήμαρχος Πάνος και λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ξέρετε ότι όπως και οι περισσότεροι Αρτινοί δεν τον έχω σε πολύ υπόληψη τον δήμαρχο Πάνο, αλλά σε αυτή την περίπτωση έχει τα δίκια του ο Πάνος που οργίζεται και παίρνει φωτιά, γιατί το θέμα δεν είναι δικό του, αλλά του ΟΑΕΔ, γιατί τα STAGE τελείωσαν και πάνε και γιατί η επιλογή των προσώπων δεν έγινε από τον ίδιο, αλλά από τους βουλευτές κι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΟΣ, ότι τον άφησαν στην απόξω δηλαδή!!!

Δίκιο όμως έχουν και τα παιδιά, που ξαφνικά βρέθηκαν στον αέρα, χωρίς να φταίνε σε τίποτε και ενώ στο μεσοδιάστημα ουσιαστικά κρατούσαν το Δημαρχείο στα πόδια του!!!
Εντάξει, δεν έχω την απαίτηση να το ξέρεις αυτό Πάνο γιατί την ώρα που πήγαινες εσύ, είχαν ήδη σχολάσει τα παιδιά...
Όμως, το όποιο δίκιο του το χάνει ο Πάνος, γιατί τα 8 παιδιά πήγαν στο γραφείο του άρχοντα, να συναντηθούνε μαζί του και να του εξηγήσουνε ότι δεν έχουν τίποτε εναντίον του, αλλά για διαδικαστικούς και τυπικούς νομικίστικους λόγους τον μήνυσαν, όπως τους είπαν οι δικηγόροι τους ότι έπρεπε να γίνει...

Και ο Πάνος με το που τους είδε δεν δέχτηκε καμιά κουβέντα, αλλά λίγο κόντεψε να τους πετάξει από τα παράθυρα του τρίτου ορόφου, ενώ ταυτόχρονα τους έλουζε με τα λίγα Γαλλικά που ξέρει και αυτούς, αλλά και τις μανούλες τους, που οι καημένες φαντάζομαι θα αναρωτιόντουσαν γιατί βουΐζουν τα αυτιά τους!!!
Οπότε Πάνο μου τώρα τα παιδιά το 'χουν πάρει μανιάτικο, γιατί όσο και να καταπίνεται η ανεργία και η ανασφάλεια, το να σου βρίζει ένας βολεμένος κοιλαράς την μανούλα σου στα καλά καθούμενα, δεν καταπίνεται με τίποτα!!!

Και καλό θα 'ταν, αν τυχόν πετύχεις κανέναν από αυτούς νύχτα, να αλλάξεις πεζοδρόμιο, γιατί το μάτι τους γυάλιζε περίεργα και το δόντι έτριζε το 'να πάνω στ' άλλο, όταν εξιστορούσαν το τι έπαθαν όταν ήρθαν να σε βρούνε, κατάλαβες Πάνο μου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...