Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Το Μονοπλιό της Κεντρικής Πλατείας...


Καλή πλατεία το Μονοπλιό στην Άρτα, ο Θεός να την κάνει πλατεία δηλαδή, δεν έχει ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο ελεύθερο και ο μοναδικός τρόπος να περάσεις είναι ανάμεσα από τα καθίσματα των καφετεριών (δεν υπερβάλω)...
Αλλά έχει πιασάρικο όνομα πανάθεμά την και όλοι οι Αρτινοί, όπου γης, όταν ακούνε τη λέξη "Μονοπλιό", ξέρουν ότι αναφέρεται στην Άρτα.

Περιζήτητο λοιπόν το όνομα και αναγνωρίσιμο, ένα από τα βασικά πράγματα, όταν θέλει να κατοχυρώσει κάποιος ένα "οικοπεδάκι" στον κυβερνοχώρο...

Εμένα με κορόιδεψε λίγο το στήσιμο και τα χρώματα και κάποια gadgets και η mail-list με τα λαθάκια της και νόμιζα ότι το Μονοπλιό μεταφέρθηκε από τον Γιώργο στην Κεντρική πλατεία της Άρτας και στεκόμουν με τις πλάτες στον Άγιο Δημήτριο, κοιτώντας αριστερά το μεγάλο κτίριο.

Όμως από κάτι "
ρομποστίνες" (κουτσομπολιά) που μαθαίνω, αρχίζω σιγά-σιγά κι αλλοιθωρίζω προς έναν άλλον Γιώργο, που παλιότερα κατοικοέδρευε στα δεξιά, σ' ένα άλλο μεγάλο κτίριο.
Δεν ξέρω αν ο πρώτος Γιώργος βοήθησε με τις τεχνικές του γνώσεις του τον δεύτερο Γιώργο στο να στηθεί το νεο-Μονοπλιό, ούτε ξέρω αν ο δεύτερος Γιώργος, τώρα που έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του (και πιθανόν πολλές βλέψεις), αποφάσισε να ασχοληθεί και με τις νέες τεχνολογίες.

Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, διαφημίζει το Μονοπλιό και καλεί τον κόσμο να ψηφίσει στις ψηφοφορίες του.
Για τον εαυτό του κάνει promotion, αλλουνού το "παιδί" παινεύει, θα σας γελάσω και δεν το θέλω...
Αλλά όμως, όπως και να 'χει το πράγμα, εγώ ένα έχω να πω:
Γιώργο μ' να σ' πω ένα χαμπέρ'; Δεν κερδιένται ψ'χή μ' οι καρέκλες με τς διαδικτυακές ψηφοφορίες!!!


Και για να είμαι και εντάξει κι όχι κλέψει-κλέψει, η φωτογραφία είναι από εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...