Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Κάνετε και προβοκάτσιες πουλάκια μου;


Γεγονός 1: Ο Δήμαρχος Πάνος ξανακατεβαίνει για Δήμαρχος Άρτας, μάλλον με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Γεγονός 2: Ο Νομάρχης Γιώργος κατεβαίνει για Δήμαρχος Άρτας, μάλλον με το χρίσμα της ΝΔ (αν δεν τον ...φάνε οι Ντορικές του προτιμήσεις).

Γεγονός 3: H "Αυλή" που έχει μαζευτεί γύρω από τον Πάνο, δεν είναι δα και τα καλύτερα παιδιά και θα κάνουνε τα πάντα για να μη χάσουν τα ...κεκτημένα.

Γεγονός 4: Η Νομαρχία έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με αφορμή επώνυμες καταγγελίες που περιήλθαν σε γνώση μας, σχετικά με τους ελέγχους που διενεργεί η Δημοτική Αστυνομία σε επαγγελματίες της πόλεως για αυθαίρετη χρήση κοινόχρηστων χώρων, γνωρίζουμε σε όλους τους ενδιαφερομένους ότι:

Η ΝΑ Άρτας ουδεμία σχέση έχει ούτε με την λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας, ούτε με την εντολή ή το περιεχόμενο των ελέγχων που διενεργούνται και τα οποία αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη του Δήμου Αρταίων.

Καταδικάζει κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων εκ μέρους υψηλόβαθμων στελεχών του Δήμου για την προέλευση της εντολής ελέγχου και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και κτυπήματα κάτω από τη ζώνη προκειμένου να εξυπηρετηθούν σκοποί, που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε.

Απαιτούμε από όλους, όπως και η ΝΑ Άρτας τηρεί, την εφαρμογή κανόνων Πολιτικού Πολιτισμού προκειμένου να διατηρηθεί η πολιτική ζωή του τόπου και το κύρος της Αυτοδιοίκησης στα επίπεδα που τους αρμόζουν.

Από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας


ΚΕΝΤΡΙ: Καταλάβατε τι παίζεται αδέρφια; Γίνονται έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία, βρίσκονται παρατυπίες στους μαγαζάτορες, πέφτουνε πρόστιμα και όταν οι μαγαζάτορες διαμαρτύρονται, από το Δημαρχείο τους λένε ότι την εντολή για τους ελέγχους την έδωσε ο Νομάρχης!!!
Αλήθεια ρε παιδάκι μου, δεν θυμάμαι, ποιός είπαμε είναι
επικεφαλής της Δημοτκής Αστυνομίας;
Κάποιοι άλλοι βέβαια λένε ότι το αρχικό αίτημα ήταν πραγματικά από την πλευρά της Νομαρχίας και κάποιοι στο Δημαρχείο πήρανε την τρίχα και την κάνανε τριχιά και στη Νομαρχία όταν κατάλαβαν ότι η κοιλιά "φουσκώνει", άρχισαν να φωνάζουν ότι δεν είναι δικό τους το παιδί...
Όπως και να 'χει η προβοκάτσια καλά κρατεί και για άλλη μια φορά ισχύει ότι "όταν στο βάλτο τσακώνονται τα βουβάλια, ποδοπατιούνται τα βατραχάκια", όπου βάλτος=Άρτα, βουβάλια=Δήμαρχος και Νομάρχης και μπακακάκια=μαντέψτε αγαπημένοι μου συμπολίτες!!!
Και φανταστείτε ότι είναι ακόμη Ιούλιος, μέχρι το Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο και θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά και διάφορα...

Και θα πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας τεντωμένες, γιατί πολλοί θα θελήσουνε να παρουσιάσουνε τη νύχτα για μέρα και το φαγοπότι για έργα...

Αλλά εδώ είμαστε και θα τα λέμε...

Λίγο αργότερα θα σας πω για τα Αρτινά κατορθώματα του Γιαννιώτη που έβαλε το χεράκι του για το γκρέμισμα του Γιαννιώτικου ΞΕΝΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...