Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Χάλασε η σούπα;


Έγινε την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημαρχείο της Άρτας και μίλησαν και για τα Ψαροπλιά, όπως σας είπα χτες.
Πέρασε η Τρίτη, πέρασε η Τετάρτη, πέρασε κι η Πέμπτη και η καθημερινή εφημερίδα της Άρτας "ΗΧΩ" ξέχασε να γράψει το ρεπορτάζ για το Δημοτικό Συμβούλιο, ίσως για να μην ξανακατηγορηθεί από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Παππά, ότι είναι μια εφημερίδα που εκφράζει τις απόψεις του Δημάρχου Πάνου!!!

Τον είχε όμως βάλει στην θέση του τότε ο Πάνος τον Κώστα, γιατί τον διέψευσε κατηγορηματικά κι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να διαψεύδει κατηγορηματικά ο Πάνος κι έτσι σιγουρευτήκαμε ότι η "ΗΧΩ" πραγματικά ξέχασε να βάλει το ρεπορτάζ με το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου έγινε αναφορά από τον Κοτσαρίδα και την Γεροβασίλη στην προσφυγή στην Εφορεία Νεοτέρων Μνημείων για την ανακήρυξη των Ψαροπλιών σε διατηρητέο μνημείο...

Έρχεται η Πέμπτη και ο Στάθης ο Μπαρτζώκας στέλνει mail σε ό,τι κινείται και αναπνέει κι έχει σχέση με την Άρτα, κι εδώ, αλλά κι ολούθε και εκτός των τειχών...

Σας το αναδημοσίευσα στη χθεσινή ανάρτηση αυτό το mail.
Κι έτσι θυμήθηκε η καλή εφημερίδα ότι κάτι είχε ξεχάσει και βγαίνει την Παρασκευή να καλύψει δημοσιογραφικά το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (γιαυτό δεν θα πεθάνει ποτέ ο έντυπος Τύπος, για την αμεσότητα της είδησης...) και διαλέγει έναν ουδέτερο και αντικειμενικό πρωτοσέλιδο τίτλο για το θέμα:

Π. Οικονομίδης
για Ψαροπλιά:
"Πισώπλατη
μαχαιριά

στις αποφάσεις του
Δημοτικού Συμβουλίου"

Εντάξει, το ότι οι Σύμβουλοι του Δημάρχου και μόνον αυτοί (κι αν δεν κάνω λάθος, όχι όλοι, αλλά δεν επιμένω σ' αυτό), παίρνουν μια απόφαση, επειδή έχουν την πλειοψηφία και καλά κάνουνε, γιατί δημοκρατία έχουμε και οι πλειοψηφίες κυβερνάνε και κάποιος στη συνέχεια κάνει μια κίνηση, όπως ο Ζιώβας για την ανακήρυξη της Ψαραγοράς σε διατηρητέο, που δημιουργεί νέα δεδομένα, αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι πάτησε τα ιερά και τα όσια, σιγά μην έκαψε κιόλας την Ελληνική Σημαία στον Άγνωστο Στρατιώτη!!!
Και ναι Πάνο μου, αυτός ο "κάποιος κ. Ζιώβας, κάτοικος Αθηνών, που δεν ξέρω ποιός είναι και αν είναι ο γνωστός που έχει χρηματίσει και με τα κοινά εμπλεκόμενος", ναι Πάνο μου αυτός είναι, που δεν τον ξέρεις!!!
Ας προσέχουμε λίγο Πάνο μου, καλές οι ατάκες και τα πυροτεχνήματα, αλλά συγκρατήσου λίγο, εκλογές έρχονται, θα 'χεις όσες ευκαιρίες θες, για να πεις μεγάλα λόγια, άκου εκεί "πισώπλατη μαχαιριά στο Δημοτικό Συμβούλιο"!!!


4 σχόλια:

  1. Αυτή αδερφέ μου είναι καιρό τώρα η ΗΧΩ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σας. Μπορώ να το αναδημοσιεύσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελέυθερη για όλους η αναδημοσίευση, αρκεί να κρατιέται η πατροπαράδοτη άτυπη δεοντολογική ναφορά πηγής με link...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από Πάνου και πιο Πάνου και πολύ πιο παραΠάνου σ' είχα από μένανε...
    Καλά τα 'λεγε ο ΜητροΠάνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...