Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Έρχεται ο Σερίφης των Τζουμέρκων...


Ο Μαρίνος ο Γαρνέλης είναι Κρητικός, αλλά έχει κολλήσει τόσο πολύ με την Ήπειρο και ειδικότερα με το Νομό Άρτας τόσα χρόνια, που μάλλον τον έχουμε κάνει μεταγραφή.
Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα στο Βουργαρέλι, αργότερα Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας, αργότερα Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου στα Γιάννενα, πριν αποστρατευτεί με τον βαθμό του Υποστράτηγου.

Και φυσικά, για να τον ...δέσουμε, τον κάναμε γαμπρό στο Αθαμάνιο και του δώσαμε την μεγάλη κόρη του φίλου, του Κώστα του Αλυμάρα.

Το προσωνύμιο Σερίφης δεν είναι κοροϊδευτικό κάθε άλλο, απλά επειδή κατά τη θητεία του, πότε με το καλό, πότε με το ...λιγότερο καλό, κατάφερε να κάνει τους κατοίκους των μικρών ορεινών χωριών της Άρτας να ξανανοιώσουν ασφαλείς στα σπίτια τους, οι Τζουμερκιώτες τιμητικά του έδωσαν τον τίτλο!!!

Κι όσο για το κυνηγητό του στα ναρκωτικά, είμαι βέβαιος ότι πολλοί έμποροι του θανάτου ακούνε Μαρίνος και κάπως τους έρχεται...

Τώρα ο Μαρίνος κατεβαίνει για υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και κάτι μου λέει ότι η υποψηφιότητά του θα ταράξει τα νερά και τις ισορροπίες...

Γιάννη, σε σένα το λέω, άσε τις Βρυξέλλες και τα Παρίσια και γύρνα πίσω, δεν θα 'ναι ο περίπατος που νόμιζες!!!

1 σχόλιο:

  1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ24 Ιουλίου 2010 στις 12:58 μ.μ.

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΝ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕΡΙΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΡΕΦΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ. κΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ, Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...