Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Το ωράριο ΟΓΑ-ΕΛΓΑ στην Άρτα...


ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΓΑ -ΕΛΓΑ
ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ
Ταχ. Διευθ: Περιφερ. Οδός και Αυξεντίου
Τηλέφωνο: 2681362105

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το γραφείο ΟΓΑ θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα- Τρίτη - Τετάρτη και Πέμπτη.
Κάθε Δευτέρα θα λειτουργεί με όλα τα αντικείμενα του ΟΓΑ.
Επίσης επιπλέον κάθε Τρίτη θα λειτουργεί με τα αντικείμενα της ασφάλισης ημεδαπών (προϋποθέσεις υπαγωγής στον ΟΓΑ αγροτών - αγρεργατών (δικαιολογητικά και χορήγηση απαραίτητων εντύπων), οικογενειακά επιδόματα (επιδόματα τριτέκνων – πολυτέκνων προϋποθέσεις δικαιολογητικά και χορήγηση απαραίτητων εντύπων), και με εκδόσεις και θεωρήσεις βιβλιαρίων ΟΓΑ και συνταγολογίων.
Κάθε Τετάρτη θα λειτουργεί με τα αντικείμενα της συνταξιοδότησης ΟΓΑ (σύνταξη γήρατος, αναπηρίας, χηρείας, ορφανικές, διαδοχικής ασφάλισης, ανασφαλίστων υπερηλίκων, χωρών Ε.Ε. και εκτός αυτής), πρόσθετων παροχών υγειονομικής περίθαλψης (ορθοπεδικά, αξονικές τομογραφίες, έξοδα μετακίνησης, οξυγονοθεραπεία κλπ), επιδομάτων μητρότητας και με εκδόσεις και θεωρήσεις βιβλιαρίων ΟΓΑ και συνταγολογίων.
Κάθε Πέμπτη θα λειτουργεί με τα αντικείμενα της ασφάλισης στον ΟΓΑ αλλοδαπών (προϋποθέσεις υπαγωγής στον ΟΓΑ αγροτών-αγρεργατών (δικαιολογητικά και χορήγηση απαραίτητων εντύπων), χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας αλλοδαπών και εξόδων κηδείας ημεδαπών – αλλοδαπών και με εκδόσεις και θεωρήσεις βιβλιαρίων ΟΓΑ και συνταγολογίων.

Το γραφείο του ΟΓΑ λειτουργεί στο ισόγειο του Δημαρχιακού καταστήματος.

Ώρες λειτουργίας λόγω καλοκαιριού 08.00 -10.00 π.μ.

Το γραφείο του ΕΛΓΑ (αποζημιώσεις – δηλώσεις ζημιών φυτικού - ζωικού κεφαλαίου - αποκαταστάσεις ζημιών) θα λειτουργεί παράλληλα τις ίδιες ώρες και ημέρες.

ΚΕΝΤΡΙ: Να πω μια πλάκα και ένα σοβαρό: Αυτό το "λόγω καλοκαιριού" έχει καμιά σχέση με μπάνια; (αυτό ήταν η πλάκα, μην αγριεύετε αδέρφια)...
Αλλά πλάκα-πλάκα, να το ρωτήσω και στα σοβαρά: Τι ακριβώς σημαίνει αυτό το "λόγω καλοκαιριού"; Ότι δεν υπάρχουν αρκετές αγροτικές δουλειές; Ότι οι αγρότες το καλοκαίρι κάαααθονται;
Αυτό το δίωρο σας φαίνεται αρκετό για να εξυπηρετούνται όλοι αυτοί οι άνθρωποι;

2 σχόλια:

  1. Aγαπημένο μου κεντρί, λάθος σε πληροφόρησαν...8-10;;; Δεν υπάρχει αυτό που λες...9:45-10...Ίσως...Οι "κοπέλες" (δεσποινίδες ετών 39) που εξυπηρετούν τον ΟΓΑ πάνε 8.30 για δουλειά..μέχρι να πιουν καφέ και κανένα τσιπουράκι να στανιάρουν πάει 9.30...όλες αυτές οι "υπάλληλοι' που δουλεύουν (μια προς μια....) είναι ή υπήρξαν πρώην ή νυν...γκόμενες του εκάστοτε Αντιδήμαρχου ή Διοικητή του ΟΑΕΔ..Όσοι αγρότες πάνε να εξυπηρετηθούν περιμένουν γιατί οι πόρτες είναι κλειστές)..φουμάρουν ασταμάτητα...απ' την πολύ ξεφτίλα...κάπου στο ισόγειο του Δήμου (κοντά στο κυλικείο) απ' εξω....Αλλά μήπως λειτουργεί τίποτα στο Δημαρχείο;; Μπουρδέλο ήταν και μπουρδέλο παραμένει...Απορώ τι κάνουν οι Αρτινοί που θέλουν να εξυπηρετηθούν...Ήδη οι 3 Αντιδήμαρχοι από τους 6 παραιτήθηκαν..Αυτές όμως συνεχίζονται να πληρώνονται κανονικά απ' τα δικά μας λεφτά....ΤΙ ΚΡΙΜΑ....













    0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα που το λες δικιο εχεις....ετσι και γινει κανενα τεστ DNA στο δημαρχειο θα βγουν ολοι συγγενεις!!!!οσο για τον ΕΛΓΑ-ΟΓΑ χειμωνα καλοκαιρι αυτες τις ωρες υποτιθεται οτι δουλευανε 8-10, αλλα οπως λεγεται και παραπανω 9-10 και πολυ τους ειναι των αρτινων αγροτων.αφου ο καφες ειναι καφες και δεν δικοπτεται για κανενα βρωμιαρη οπως συνηθιζουν να λενε οι κυριες του ογα-ελγα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...