Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι της ΔΩΔΩΝΗ A.E. στο Σύνταγμα...

Στο Σύνταγμα κτηνοτρόφοι της Ηπείρου και εργαζόμενοι στη Δωδώνη ΑΕ

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Οι κτηνοτροφικοί Συνεταιρισμοί της Ηπείρου και το Σωματείο εργαζομένων στη Δωδώνη ΑΕ, μετά από ένα μήνα αγωνιστικών κινητοποιήσεων στα κεντρικά καταστήματα της ΑΤΕ bank στα Ιωάννινα-Πρέβεζα και Άρτα ,διαδήλωσαν στις 9.6.11 στην Αθήνα με τη στήριξη του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της «Δωδώνης».

Η κινητοποίηση τους ξεκίνησε με την συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ ( ΠΟΕ – ΟΤΑ)-ΓΣΕΕ έως την Πλατεία Συντάγματος και στης μία το μεσημέρι, προέβησαν σε συμβολική κατάληψη στα κεντρικά της ΑΤΕ επί της Πανεπιστημίου.

Σκοπός τους, ήταν να διαμηνύσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι «η Δωδώνη ανήκει στους κτηνοτρόφους και τις οργανώσεις τους στην Ήπειρο αλλά και όλης της Ελλάδας» και αίτημα να «δοθούν σε αυτούς οι μετοχές που έχει η ΑΤΕ». Δόθηκε συνέντευξη τύπου στις Αθηναϊκές Εφημερίδες , συνάντηση με εκπροσώπους-εργαζομένους της ΑΤΕ ,βουλευτές και πλήθος κόσμου που περνούσαν από το σημείο.


Μετά από τη συμβολική διαδήλωση οι αντιπροσωπείες των κτηνοτρόφων κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος, όπου στις 6 μ.μ. μοίρασαν πέντε τόνους ελληνικό αγελαδινό γάλα συσκευασίας “Δωδώνη” στους «Αγανακτισμένους», που καθημερινά διαδηλώνουν ενάντια στο Μνημόνιο, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Κυβέρνηση!
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Ανάρτησαν πανό με το θέμα της Δωδώνης , ενημέρωσαν τον κόσμου σχετικά με τα αιτήματα τους και είχαν την υποστήριξή τους.
Ακόμη ο Αντρέας Μπότσιος, κτηνοτρόφος-εκπρόσωπος από τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων , μίλησε στη Γενική Συνέλευση της Πλατείας των Αγανακτισμένων , και τους ενημέρωσε για το λόγο που βρισκότανε εκεί.
Οι αγανακτισμένοι μέσα σε πλήθος χειροκροτημάτων δώσανε ένα και μοναδικό ψήφισμα για την ημέρα αυτή από την Συνέλευση τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ.


από Preveza-info...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...