Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ η Νομαρχιακή Άρτας;;;


Από το Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Αποτίουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον Μεγάλο απόντα, στον χαρισματικό εθνικό και λαϊκό Ηγέτη με την ανεπανάληπτη ακτινοβολία, στον Πρόεδρό μας, τον Πολιτικό, το Δάσκαλο, τον Επιστήμονα και τον Άνθρωπο, που οδήγησε τη Δημοκρατική, Προοδευτική Παράταξη σε μια ανεπανάληπτη ελπιδοφόρα και νικηφόρα πορεία και έδωσε με το ΠΑΣΟΚ νέα πνοή, σιγουριά και νέους ορίζοντες στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ένας Μεγάλος Απών με διαρκή παρουσία γιατί ως Πολιτικός, ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει αφήσει τα θετικά αποτυπώματά του και τη σφραγίδα του στην ειρηνική και δημιουργική εξέλιξη της χώρας μας, της Κοινωνίας και της Δημοκρατίας μας σε μια μεγάλη και κρίσιμη ιστορική περίοδο.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ένας πολιτικός μεγάλου διαμετρήματος, ένας διανοητής με μεγάλη συμβολή στη διαμόρφωση της προοδευτικής σκέψης και της ριζοσπαστικής αριστεράς. Συγχρόνως υπήρξε ένας μεγάλος ακαδημαϊκός δάσκαλος με διεθνή αναγνώριση.
Η αντιστασιακή δράση του αναδεικνύει την πίστη του στη δύναμη των ιδεών και των οραμάτων για τον εξανθρωπισμό της κοινωνίας και την αναγέννηση της Ελλάδας. Κάνοντας πράξη τις ρηξικέλευθες απόψεις του, προχωρεί με τόλμη και αποφασιστικότητα στην ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Κατ' αυτό τον τρόπο, επιχειρεί τη βαθιά τομή και ρήξη με το παλιό. Υπάρχει παντού, γιατί με τις πολιτικές του μείωσε δραστικά τις κοινωνικές και τις περιφερειακές ανισότητες.

Γιατί προχώρησε στην αναδιανομή του πλούτου και της ευημερίας.

Γιατί έφερε τους μη προνομιούχους, τους αδύναμους, τους αποκλεισμένους και τους Εκτός των Τειχών Έλληνες στο προσκήνιο, ως συνδημιουργούς μιας νέας εποχής.

Γιατί έφερε στο προσκήνιο την ξεχασμένη Ελλάδα της Περιφέρειας και τις υποβαθμισμένες και τις ανοχύρωτες περιοχές των Αστικών Κέντρων, μαζί με τους κατοίκους τους, τους Αγρότες και τους Εργαζόμενους, τους Μισθωτούς, τους Μικρομεσαίους, τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας.

Όμως Ζει και θα Ζει για πάντα με όλα όσα επαγγέλθηκε, συμβόλισε και δημιούργησε στις σκέψεις, στην καρδιά, στις μνήμες, στα όνειρα, στις αφηγήσεις, στις αξιολογήσεις και στα συναισθήματα του Ελληνικού λαού .
Ο Κάθε Έλληνας έχει τα δικά του βιώματα, τη δική του θύμηση για τον δικό του ΑΝΔΡΕΑ, για τον ανθρώπινο, τον γήινο, τον οικείο, τον ανοιχτό και συναισθηματικό Μεγάλο Πολιτικό, με την ευγένειά του, με την έμφυτη λαϊκότητα του, με τις αυθεντικές του εκφράσεις.
Στο πρόσωπο και τις ικανότητες του Ανδρέα Παπανδρέου στηρίχθηκε η θριαμβευτική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ και η αλλαγή του πολιτικού και κοινωνικού τοπίου στη χώρα μας. Μια αλλαγή που έβαλε τα θεμέλια μιας άλλης πολιτικής πρακτικής, με κύριο χαρακτηριστικό την εδραίωση της κοινωνικής ισότητας, της ισομερούς ανάπτυξης κέντρου-περιφέρειας και την ένταξη της χώρας στον σύγχρονο κόσμο.
Στο ΠΑΣΟΚ όλοι μας έχουμε χρέος μέσα σε έναν κόσμο ανοιχτών συνόρων και κοσμογονικών αλλαγών, να αποσαφηνίσουμε την ταυτότητα και τον προορισμό μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ».

ΚΕΝΤΡΙ: Ή έχουνε πολύ χιούμορ στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, έστω και μαύρο, ή καπνίζουνε πολύ, έστω και μαύρο, ή ετοιμάζονται "να την κάνουνε", γιατί αυτό που χαιρετίζουνε με την ανακοίνωσή τους δεν έχει καμιά σχέση με το τωρινό ΠΑΣΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...